tikanis
CieRpliWa
Andzia S - kochana na wszelki wypadek mozna zrobic sobie hormonki nic nie tracisz a bedziesz wiedziala ze tu wszytsko ok i trzeba gdzie indziej szukac jesli oczywiscie okaze sie ze cos jest nie tak, a zycze zeby bylo wszytsko tak jak tego bys chciala;-)
kingus- no witaj kochanie
jesli pytasz o dzidziusia to czuje sie dobrze tfu zeby nie zapeszyc.. czasami lapia mnie dusznosci i bol krzyza ale da sie przezyc , ostatnio tez zaczely mi sie skurcze braxtona.. przygotowuja macice a raczej ja cwicza ale niezbyt przyjemne uczucie.. malucha czuje coraz bardziej.. jest coraz silniejszy - swiadcza o tym jego silne kopniaczki.. co do kaszlu - to jeszcze jutro bede brala antybiotyk to bedzie 5 dzien,, kaszzle sporadycznie ale tez mowie tfu tfu zeby nie wrocil, takze jeszcze troche musze sie podleczyc...;-) a jak tam u ciebie , kiedy testujesz??
kingus- no witaj kochanie
jesli pytasz o dzidziusia to czuje sie dobrze tfu zeby nie zapeszyc.. czasami lapia mnie dusznosci i bol krzyza ale da sie przezyc , ostatnio tez zaczely mi sie skurcze braxtona.. przygotowuja macice a raczej ja cwicza ale niezbyt przyjemne uczucie.. malucha czuje coraz bardziej.. jest coraz silniejszy - swiadcza o tym jego silne kopniaczki.. co do kaszlu - to jeszcze jutro bede brala antybiotyk to bedzie 5 dzien,, kaszzle sporadycznie ale tez mowie tfu tfu zeby nie wrocil, takze jeszcze troche musze sie podleczyc...;-) a jak tam u ciebie , kiedy testujesz??

A badalas progesteron, ze masz przepisany duphaston? Jak dlugo go bierzesz, czy dopiero zaczynasz? Dlaczego lekarz zalecil ci go branie? Sorki, ze tak pytam, ale tez go mam brac za 2 m-ce, bo narazie biore Bromergon na obnizenie prolaktyny, a mam rowniez brazowe plamienia:-(
Powiedział, że to mu nie wygląda jakbym dopiero co po okresie była, ale nie drążyłam tematu tylko potwierdziłam, że TAK 13.01 miałam okres i juz!
bo mnie ciekawosc zaraz zerzre!