Witajcie dziewczyny wieczorowa pora:-)
Eve84 -jak tam na uczelni?
Sisi86 - oby @ juz nie przyszla
Sylwka22 - po cichutku gratuluje

;-)
Shingle -rowniez po cichutku gratuluje i czekam na wiadomosci po wizycie u lekarza:-)
Kroptusia i Titanis - niesamowite historie, ktore pokazuja jak zycie potrafi nas zaskoczyc i przyniesc szczesliwe chwile
Bablyss - dobrze, ze myslisz o hormonkach

Ja tez bym najchetniej zbadala je wszystkie;-)
Niunia27 - Co tam u Ciebie kochana?;-)
Kropeczko a co u Ciebie? Jak kolanko? Jak sie czujesz?
,,,Ja w tym miesiącu też działam z pomocą testów owulacyjnych u mnie 11dc była lekka różowa kreseczka,następnego dnia 12dc dwie mega grube kreski.Przytulania były w 11 i 12dc.wieczorem zaraz po testach.
13 dc test owulacyjny pokazał słabą różową kreskę a wczoraj w 14dc jeszcze bledszą niż w 13dc.
...Wiecie tak sobie myślę czy to normalne że tylko jednego dnia ta krecha na teście była taka gruba i ciemna?
Ja tez stosowalam testy owulacyjne i w jednym cyklu tez mialam tylko testowa kreske mocniejsza od kontrolnej potem juz slabla, natomiast w innych mialam 2 dni, gdzie obie kreski byly mocne a potem znow slably. Mysle, ze testy u mnie dzialaja i u ciebie chyba rowniez. :-)
J
...Byla to moja najgorsza pierwsza wizyta u ginekologa jaka mogla przytrafic sie nastolatce

Ja narazie zrobilam tylko prolaktynę zobaczymy co mi teraz powie lekarz
Daj znac jak bedziesz miala juz wyniki

Ja ostatnio tez robilam prolaktyne, ktora okazala sie bardzo wysoka 67 (norma do 23:-(). Biore wiec Bromergon na jej obnizenie

.
....ja dzisiaj już 6 dzień z duphastonem (na zagnieżdżenie) i mam typowe dla niego objawy uboczne (odbija mi się, mdli itp), a dodatkowo pierwszy dzień w pracy po chorobie i niewielkim leniuchowaniu;-)
Nie wiedzialam, ze po dupchastonie sa skutki uboczne

A badalas progesteron, ze masz przepisany duphaston? Jak dlugo go bierzesz, czy dopiero zaczynasz? Dlaczego lekarz zalecil ci go branie? Sorki, ze tak pytam, ale tez go mam brac za 2 m-ce, bo narazie biore Bromergon na obnizenie prolaktyny, a mam rowniez brazowe plamienia:-(
Hej dziewczyny witam WAS
Witaj:-)
Ale u mnie dzis śluzu hm....czyzby owulka :-

-

-(
Szkoda, ze twojego mezczyzny nie ma aktualnie w domu:-(
dziewczyny - macie ogromną wiedzę na temat badań - ja już podjęłam decyzję, jak się nie uda teraz to też robię wszytskie - zawsze to lepiej wiedzieć na czym się stoi
Dobra decyzja

Pozdrawiam wszystkie kobietki, o ktorych nie wspomnialam i dobranoc mowie
;-):-) Do juterka papa