donkat
Fanka BB :)
moze kogos zainteresuje...
Odrobina brudu nikomu nie zaszkodzi - Zdrowie - - Onet.pl Dziecko
Odrobina brudu nikomu nie zaszkodzi - Zdrowie - - Onet.pl Dziecko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem dlqczego, ale u nas w domku jest zimniej niz wtedy gdy na zewnątrz było -20. Dzis jest tylko -4. Chyba przez ten wiatro chata się wychładza, ja już w piecach napaliłam, bo marznę.
Doti jak koza się spisuje????
Dzisiaj P jechał załatwić jakieś suche drewno, bo nie mieliśmy. Mają przywieźć i będziemy palić więcej. 

tylko ja taka głupia jestemAgulka kupuj drugą nad czym TY się zastanawiasz przecież mąż Ci kazał;-)![]()

zawsze jakis problem znajdę a teraz to kolor, strasznie podoba mi sie zileona, ale i niebieska, nigdy nie miałam zielonej
a niebieski to taki bezpieczny kolor.....

nie pamiętam kiedy zdarzyło się to ostatni raz, ale muszę się chyba zacząć przyzwyczajać, bo jak jestem w pracy to teściowa małego już usypia o 10
(bo ziewnął) I co? mały przespał godzinkę, a teraz śpi i ciekawe jak będzie wieczorem.
A tak już było fajnie wszystko uregulowane- i synuś spał i tatuś i ja miałąm chwile na neta. Ale cóż
ale mamie się nie przetłumaczy ja też miałam kłopoty bo teściowa nie mogła przeskoczyc na nowy system czyli przestawianie małej na jedną drezmkę ale na szczęście załapała dość szybko i nie było problemu
pogadaj z teściową