Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja wlasnie przed chwila sie testowalam, bo przyszly mi nowe tesciki. Jeszcze Wam nie powiem, co wyszlo ;-) Pozdro

bo nie chce żeby Wam się szminki po twarzy rozmazały, musicie pięknie wyglądać;-)

póki mam czas 
chociaż malutko ich jak narazie
mam nadzieję że to nadrobicie 
no to teraz bierz się do roboty wiesz w czym 

i jak popatrzyłam na Twoje zdjęcia z meżęm i tym brzusiem to normalnie ..... echhhh 

i przesyłam buziiiiiiiiii ;*****
Oj nie pamietam kochana jakie mialam wyniki ale biore juz tez okolo miesiaca i powiem Ci ze pomagają pierwszy raz dostalam regularnie @ a mialam brac przez 3 dni polowke rano a po trzech dniach jak bede dobrze znosila to mam brac pol rano i pol wieczorem zawsze podczas jedzenia a skutki uboczne hm...na samym poczatku mialam zawroty głowy i bylam troszke oslabiona ale juz jest dobrze![]()
...Ja wlasnie przed chwila sie testowalam, bo przyszly mi nowe tesciki. Jeszcze Wam nie powiem, co wyszlo ;-) Pozdro

Trzymam bardzo mocno kciuki i ściskam

:-):-):-)oj kobity dajcie spokoj
Wariatki moje kochane ja juz zbankrutuje z wami!!!!!!! 4 tesciory zrobilam!!!!!!!!!![]()

To prawda, ze kaska na to wszystko strasznie leci

.....ale zrobiłam z rana test i też wyszedł pozytywny- jedna kreska ciemna no a druga jaśniejsza. Trzy testy i to samo wychodzi to chyba nie jest przypadek. ...
Witajcie,
Do gina idę na 16 45- na pewno opiszę co się ze mną dzieje........

, bo jutro do pracy:-
...nie bylo mnie kilka dni i mam ponad 70 stron do przeczytania...

idź na betkę!!!

sama już nie wiem
jak pisałam zwariowałam i mam obsesje na punkcie zajścia w ciąże!!!!:-);-)
dziekuje wam za mile slowa i trzymanie kciukow za moja prace lic.;-)
tyle zescie naskrobaly ze hooho

;-) :**
Marzenixxx szukałam Cię na kilku wątkach żeby dowiedziec się co u Ciebie i dopiero znalazłam ;-)mnie też w tamtym cyklu się nie udało, więc liczę na nastepny, czyli obecny
Pozdrawiam!
no widzisz pewnie teraz nam sie uda widze po suwaczku ze prawie łeb w łeb idziemy, wiec trzymam mocno kciukasy za ciebie, buzka:-)