reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Sylwka bossssko

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Normalnie zazdroszczę ci tego uczucia :-D
możesz stanąć przed lusterkiem i powiedzieć sobie: Mama :-D

reklama
Dziewczyny no przepraszam to umówmy się tak narazie puście te kciuki a potrzymacie w piątek:-D bo nie chce żeby Wam się szminki po twarzy rozmazały, musicie pięknie wyglądać;-)
A mamo to jeszcze sobie nie powiem za szybko poczekam an wyniki;-) A ty Catedra nie poddaj się walcz bo szkoda życia, ciesz się nim i rób co każe lekarz on wie co dla Ciebie najlepsze.

Witam dziewczynki !!!!!

Nareszcie uporałam się ze studiami i mam troszkę spokoju i wolnego uffff :tak::-D
Ale żeby wszystko dokładnie przeczytać....a dokładniej to co napisałyście to troszkę czasu też mi było potrzebne :-) no ale udało się. Niestety nie mogę każdej z osobna odpisać ale w najbliższym czasie będę się starała właśnie tak robić :tak: póki mam czas :tak:

Gratuluję zafasolkowanym bo wiem że jakieś się pojawiły :tak: chociaż malutko ich jak narazie :dry: mam nadzieję że to nadrobicie :tak:

Eve gratuluję zakończenia studiów :tak: no to teraz bierz się do roboty wiesz w czym :-D:-D
Marzenixx kurczę a ja myślałam że już będzie u Ciebie dzidzia heh no ale w tym cyklu to już bankowo :tak::-D
Kinguś u Ciebie to samo :tak::-D
Tikanis słonko śliczny masz ten brzusio :tak: i jak popatrzyłam na Twoje zdjęcia z meżęm i tym brzusiem to normalnie ..... echhhh :tak:
Neniuś przestańcie już z Darią chorować i dbajcie o siebie i dzidzię :tak:
Lilu co u Ciebie?? :tak::tak:
A co się dzieje z Imagination ?? Nie widzę jej tutaj ostatnio :-( nie zagląda do was??

Pozdrawiam was wszystkie serdecznie :tak::tak: i przesyłam buziiiiiiiiii ;*****
Przepraszam że nie wszystkich wymieniłam no ale te osoby najbardziej pamiętam :tak:

Witajcie kobietki:-):-):-):-)

Oj nie pamietam kochana jakie mialam wyniki ale biore juz tez okolo miesiaca i powiem Ci ze pomagają pierwszy raz dostalam regularnie @ a mialam brac przez 3 dni polowke rano a po trzech dniach jak bede dobrze znosila to mam brac pol rano i pol wieczorem zawsze podczas jedzenia a skutki uboczne hm...na samym poczatku mialam zawroty głowy i bylam troszke oslabiona ale juz jest dobrze :)

Julitko czy bromergon mialas przepisany tylko z powodu prolaktyny, czy rowniez na uregulowanie @? Czy bedziesz robila nastepne badania, zeby zbadac czy prolaktyna juz spadla? Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz;-):-)

...Ja wlasnie przed chwila sie testowalam, bo przyszly mi nowe tesciki. Jeszcze Wam nie powiem, co wyszlo ;-) Pozdro

Kaprycha nie trzymaj nas w takiej niepewnosci....:blink:

Trzymam bardzo mocno kciuki i ściskam

Catedro ja trzymam kciuki za twoje leczenie, bo jestes taka mloda. Oby w Twoim zyciu wszystko sie dobrze i szczesliwie poukladalo:tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-)

oj kobity dajcie spokoj:-D:-D:-D:-D:-D
Wariatki moje kochane ja juz zbankrutuje z wami!!!!!!! 4 tesciory zrobilam!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-DTo prawda, ze kaska na to wszystko strasznie leci:szok::szok::szok:

.....ale zrobiłam z rana test i też wyszedł pozytywny- jedna kreska ciemna no a druga jaśniejsza. Trzy testy i to samo wychodzi to chyba nie jest przypadek. ...

Sylwka22 to nie moze byc przypadek, to mui byc PRAWDA, nadal bede 3mac kciuczki!!!

Witajcie,

Do gina idę na 16 45- na pewno opiszę co się ze mną dzieje........

Olica bedziemy czekac na wieczorek:tak::tak::tak:

Eve - ja tez mam takiego lenia, ze szok. Co prawda u mnie to chorobsko mnie trzyma, wiec leze caly dzien w lozeczku:tak::tak::tak:, bo jutro do pracy:-:)-(

Marzenixx - powodzenia w nauce!!!:-):-):-)

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny!!!
Witam się ze wszystkimi i daje znak życia! :-)
A teraz zmykam nadrobić zaległosci bo nawet nie wiem co teraz na tapecie jest tematem nr jeden:zawstydzona/y:...nie bylo mnie kilka dni i mam ponad 70 stron do przeczytania...:tak::szok::tak:
Jak skonczę czytac to tu wrocę-a tymczasem: buziaki mocne dla wszystkich!

Witajcie moje drogie!!!
Sylwka po cichutko gratuluję!!!:-)
Kaprycha ty to w napięciu umiesz trzymać - są II kreski!!!!??????:happy:
Olica ciekawe co powie lekarz oby coś dobrego!!!:tak:
Babyless z ciebie to dopiero zagadka!!? :szok: idź na betkę!!!
Cedro oby to było do wyleczenia... jesteś dzielna...:tak:
Elfa testy wykonane za wcześnie często się mylą poczekaj te 2 dni albo leć na betkę.... trzymam kciuki!!!:-D
Kinguś co u ciebie? mam nadzieje że @ nie przylazła:tak:
pozdrawiam cała resztę .... :-)
A u mnie nic ciekawego... czekam na @ , niczego już sobie nie wymyślam, ale wczoraj to chyba sobie nie wmówiłam,:rofl2: sama już nie wiem:baffled: jak pisałam zwariowałam i mam obsesje na punkcie zajścia w ciąże!!!!:-);-)

czesc dziewczyny :-)
dzis oddalam I rozdzia pracy mojej i narazie mam spokuj chwilowo i moge sobie dzisiaj odpoczac :tak:dziekuje wam za mile slowa i trzymanie kciukow za moja prace lic.;-)
widze ze od wczoraj rozmawiacie na straszliwie powazne tematy:confused: tyle zescie naskrobaly ze hooho:tak:
sylwka gratuluje kochana fasoleczki , wkoncu ktoras zaczela u nas:-D
malwinko widze ze i ty sie znalzlas, no widzisz ja tez myslalam ze sie udalo a tu klops ale to nic moze teraz sie uda :tak:
bablyss ty sie kochana tak rozgadalas ostatnio ze nie poznaje koezanki ::tak:;-) :**
lilu, kinguś buziaczki dla was :****
i dla reszty dziewczynek rowniez :**
i witam wszystkie nowe staraczki:-)
u mnie @ sie konczy iza kilka dni nowe staranka juz sie nie moge doczekac :-D

Marzenixxx szukałam Cię na kilku wątkach żeby dowiedziec się co u Ciebie i dopiero znalazłam ;-)mnie też w tamtym cyklu się nie udało, więc liczę na nastepny, czyli obecny :tak:

Pozdrawiam!

reklama
Marzenixxx szukałam Cię na kilku wątkach żeby dowiedziec się co u Ciebie i dopiero znalazłam ;-)mnie też w tamtym cyklu się nie udało, więc liczę na nastepny, czyli obecny :tak:

Pozdrawiam!

o kochana tez zagladalam na tamten co wtedy zesmy gadaly ale tez juz cie nie widzialam:tak: no widzisz pewnie teraz nam sie uda widze po suwaczku ze prawie łeb w łeb idziemy, wiec trzymam mocno kciukasy za ciebie, buzka:-)

Do góry