reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

Witajcie!
Ja już wróciłam ze spotkania ze swoim ginem - poprawiał mi zwolnienie;-).
Co do golenia, to mam problem, chyba kupię plastry, bo inaczej nie idzie :-(.
Mój M idzie dzisiaj z samcami grać w piłkę - pytał czy może :-D - oczywiście przynajmniej seriale pooglądam :-). A jak nie ma "przytulanek", to niech da upust energii na piłce :-D.
Didi - masz rację i trochę mi spokojniej, że i u Ciebie podobnie:tak:.
A ja już po gotowanku - gulasz z kaszą gryczaną. Zmywareczka kończy swoją robotę.
Buziaki

reklama
a co do golenia to ja jakos nie mam problemow, w poprzedniej ciazy przed porodem sama sie tym zajelam:-) i chyba wyszlo mi calkiem dobrze:zawstydzona/y:
dziekuje wam za slowa otuchy bardzo to pomocne :tak:

osa dobrze, że mogłas tate zobaczyc... badz silna

szwedka dobrze, że dobrze :-)

a ja opchałam sie piergami mniam!

sama w to nie wierze...nastawilam w koncu pralke z bejbiskowymi ciuszkami:-) zanim toto powysycha, to tak sobie mysle, ze prasowanie na sobote moge zaplanowac, a M w tym czasie zagonie do listew przypodlogowych - za tydzien mamy sped rodzinny pietro nizej, to znajac zycie wycieczki i do nas beda kursowac....yyyyyyy jak ja nie cierrrrpie takich imprez....:no:

Osa małpiszonami na oddziale się nie przejmuj zawsze takie na oddziale się znajdą będzie dobrze. A co do depilacji to ja jestem tak ślepa że nawet w okularach nie daję rady i jaszcze lusterko...no chyba że bym chciała się pociąć. Do cesarki to tylko mały kawałek wysoko więc zatrudnię ślubnego... Może być ciekawie...

sama w to nie wierze...nastawilam w koncu pralke z bejbiskowymi ciuszkami:-) zanim toto powysycha, to tak sobie mysle, ze prasowanie na sobote moge zaplanowac, a M w tym czasie zagonie do listew przypodlogowych - za tydzien mamy sped rodzinny pietro nizej, to znajac zycie wycieczki i do nas beda kursowac....yyyyyyy jak ja nie cierrrrpie takich imprez....:no:
nie no to ja też chyba zacznę prać:-D
Tylko muszę po proszek jechać do marketu a przy okazji coś pewnie kupie:rofl2: ale to dopiero jutro a w sobotę pranie :rofl2:
Co do prasowania to może zacznę w niedziele ale to zależy od natchnienia:tak:

reklama
Do góry