• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2009

Kobiełki powiem tak, moze mi ktoras doradzi....mam swoista alergie na zapachy, normalnie do mojego prania uzywam rexa i silana lawendowego. Teraz wyjelam te ciuszki poprane w Lovelli, no nie moge, zapach taniego, bylejakiego proszku... macie jakis sprawdzony, zeby pachnial bobaskiem, a nie smierdzial cypiskiem?...
A próbowałas może Jelpa ? Mi jakoś bardziej pasuje, ma 2 różne zapachy [płynów i proszku] i chyba mniej uczula - moja np. miała uczulenie na Lovele jak była mała, a na Jelpa nie.

reklama
No to bede musiala tego jelpa sprobowac, bo to to jest tragedia....nic mi ten zapach nie podchodzi, to pewnie Bejbis tez sie bedzie wsciekal....dzieki za tip Niuni:tak:

Ja sobie allegro przeglądam.
Didi,obiecałam Ci próbkę sudocremu.Ale ostatnio u gina nie było,może będą następnym razem.
Ale jakby co to znalazłam aukcje z tym malutkim SUDOCREM-NAPRAWDĘ WARTO:) (547574022) - Aukcje internetowe Allegro

dzieki..zaraz wejde na allegro hehehe...chociaz ostatnio mam zakaz bo zaduzo kupuje tam:-D

to niezle wymasowal :0 z takim masowaniem to niech on poczeka pod koniec ciazy pomasuje

zapowiada sie niezle niech wygoli i wymasuje ;)
taa..moj tak masowal ale pod koniec... i mlody wyszedl tydzien szybciej :-D:-D

Kobiełki powiem tak, moze mi ktoras doradzi....mam swoista alergie na zapachy, normalnie do mojego prania uzywam rexa i silana lawendowego. Teraz wyjelam te ciuszki poprane w Lovelli, no nie moge, zapach taniego, bylejakiego proszku... macie jakis sprawdzony, zeby pachnial bobaskiem, a nie smierdzial cypiskiem?...

ja na pierwsze pranie uzywalam Jelpa..jest super...pozniej tez jaks czas ale szybko przezycilam sie na Vizir sensitive...tez jest super i dla maluszkow..w kazdym razie wszystkie proszki sensitive dla maluskow sa dobre..:) bo delikatne

ja tam tradycjonalistka nie jestem, nie musi mi pachniec staroswiecko, a ma pachniec przyjemnie;-)

chciałam Ci tylko przybliżyć zapach zanim kupisz:-D, bo może staroświecki w ogóle nie wchodzi w grę:-D

ja raczej nie kupię proszku dzidziusiowego - z Maksem b. szybko przeszłam na persil sensitive i prania łączyłam:zawstydzona/y: i dalej na nim jadę bo go zwyczajnie lubię i dzidzi też go chyba zafunduję ..... no nie wiem

Ten kto wymyślił sudokrem powinien mieć pomnik postawiony. żadne z moich dzieci nie miało odparzeń i rumienia pieluszkowego a były trzymane w tetrach. Ja używałam normalnych proszków tylko z dopiskiem sensitiv a płyn do płukania to silan migdał i aloes pachnie przyjemnie tylko nie każdy lubi zapach migdałów.:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry