reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie!
Bardzo serdecznie dziękujemy za życzonka :-D
Ja już w domku, Jasio nakarmiony, tata dał sobie radę i przyszła ta pani, która od czerwca ma zająć sie Jasiem więc powoli go oswajam z sytuacją. Dziś już tak nie tęsknił za mamusią a ja wypoczęłam, odetchnęłam - ale nie jeździłam :no: m utknął w salonie z samochodem a mnie nie miał kto uczyc najważniejsze, że wyrwałam się z domu i siostra m będzie miała co wspominać :tak:
u mnie szpitalu ciąg dalszy:baffled: teraz już wszyscy jesteśmy chorzy :-( mnie tak rozłożyło że musiałam wziąć urlop do końca tygodnia:baffled: dawno nie byłam taka połamana:no:
Zdrówka kochana :-)

A ja jej i jem bo mam apetyt i nie ćwiczę - tylko ćwiczę rękę jak wsadzam smakołyki do buzi:-D:-D:-D
:-D:-DKasiau Ty możesz jeść tony słodyczy i będziesz szczupaczek :-D:-D
Asiowo trzymam kciuki za ćwiczenia i pisanie pracy :tak:
Mata najważniejsze zacząć potem szybko zleci zobaczysz, że będziesz się jeszcze z tego wszystkiego śmiała :-)
BbakAnia to jutro pewnie nie będziesz miała czasu na BB skoro Twój m wraca :tak: naciesz się kochana ;-)
Alize odpoczywaj kochana :blink:

spokojnej nocy mamusie :-D

reklama
Witam z rana z hurtowni książek (my work)
Co do nadgodzin to niestety w prywatnych firmach bywa różnie.
U Nas na szczeście po sezonie (mamy kalendarze) i wyrywamy sięwcześniej do domku ( nieraz przeginamy bo 14.45 wychodzimy a pracujemy do 16) Teoretycznie bo jesteśmy zawsze wcześniej bo po 7.15 , a ja mam niby tą godzinkę na karmienie więc olewam . Szef jak dotąd nie ma pretensji więc ok na razie - psst to tajemnica :-)

Witam witam:-):-)
U nas wczoraj znów był lekarz bo Kacper gorączkuje nadal. Kazał zrobić badanie moczu więc dziesiaj rano zawiozlam i zrobiłam też posiew.
Kasiu widzę, że dziś pierwsza się zameldowalaś na BB;-):-D. Fajnego masz szefa.

Lorcia zdrówka i sił życzę:tak::tak:

Aniknulka szkoda, że nie pojeździłaś sobie na łyżwach:-(. Ale wyjście z domu bez dziecka to też miły relaksik:-)

Mata Asiowo owocnego pisania:tak::tak:

Kasiu korzystaj jak możeszw pracy z wolnych godzin:-):tak::-D

A u mnie dziś cos dziwnego sie dzieje z Domisiem. Wstał o 6 (zawsze o 7.30). Pobawił sie i o 7.45 zaczął płakać bo głodny dostał jeść i poszedł spać:szok::szok::szok:. Zawsze chodził spać o 10 a tu taki numer. Dobra ide sie myć i coś zjeść. narka:-D

Dzień Dobry
Ja dzisiaj wyjątkowo wcześnie na BB. Naduni wyszedł 4 ząbek - ufff na małą chwilę będzie spokój od marudnego dziecka...
Mąż jeszcze w domu, własnie woła mnie na śniadanie, a więc napiszę jak sobie pójdzie:-D:tak:;-)
A nocka super, spalismy do 8 :-D:tak:

Witam z rana dziewczynki:-)

Wszystkiego najlepszego dla Martynki z okzji 7mcy i dla Kubusia z okazji 8mcy

Witam Was kochane u nas nocka ok wstalysmy okolo 7 jestesmy wyspane,bylam juz z pieskiem brrr...zimno teraz popijam kawke milego dnia:-)

i ja witam z rana i przyłączam się do życzeń dla Martynki i Kubusia :-)

Lilianko gratuluje kolejnego zębolka :-)

Kasiu fajnego masz szefa, pozazdrościc tylko :tak:

Aniknulka gratuluję udanego wypadu :tak: a m powinien dostac ochrzan, mieliście taka okazje razem poszaleć i co? Samochody mu się oglądać zachciało... no ja bym nie wytrzymała i chyba mu wygarnęła:rofl2: oj silne masz nerwy ;-):-D

u mnie nocka taka sobie, zasnąć nie mogłam i gdyby nie to, byłabym pewnie wyspana, a tak pobudka przed 6 mnie jeszcze tylko dobiła :baffled: marlenko Marysia chyba z Dobrusią się godzinami wstawania zamieniła :-D

ale dzieki temu, że tak wcześnie zaczęłam dzień dużo do roboty mi nie zostało, teściówka znów obiad podrzuciła, także fajnie ;-)

mała dopiero mi usnęła, maruda mała... ja już po kubku potrójnej melisy, bo takie jazdy odstawiała... mam nadzieję, że szybko te wszystkie zębole wyjdą do końca, bo zawsze wyłazi kawałek i potem dopiero po kilku dniach reszta, a do tego czasu jest masakra :baffled:

no nic zmykam do pieca póki mała śpi;-)

witam z rana i pozdrawiam wszystkie

ChomikImage.aspx

gratki dla Kubusia i Martynki na rocznice miesiecznice:-)

reklama
Gratulacje dla dzieciaczków w okazji kolejnych miesięcy :-)

Dzisiaj po prawie tygodniowej niobecności wraca mój P. Już sie Go doczekac nie moge. Będzie jednak baaaaardzo późno bo ok 1-2 w nocy :-( A w sobote znowu wyjeżdża...i tak w kółko. Co za praca. Może sie to unormuje za jakieś 2-3 miesiące ale nie szybciej.

Boże jak ja dawno niczego nie czytałam.... I mam nadzieje, że to Twoje dziwne samopoczucie to nie żadna choroba !! A kysz!!!

Podziwiam kobiety, które dają sobie same radę i potrafią spędzić bez m kilka dni, a nawet tygodni :tak: Ja bym nie umiała :no: Mój na szczęście nie ma wyjazdowej pracy, ale zdarzają się kilkudniowe szkolenia :-( no i jestem wtedy taka w rozsypce, opuszczona, zdołowana że szok :zawstydzona/y: Podziwiam, naprawdę podziwiam, ale rozumiem też, że pewnie innego wyjścia nie ma :baffled:
Co do czytania, to też ostatnio ograniczałam się tylko i wyłącznie do czytania lektury dziecięcej, więc jak mnie naszła ochota to korzystam;-). W sumie nie czytam nic ambitnego, wręcz coś na pograniczu romansidła :zawstydzona/y: ale relaksuje się przy tym baaardzo i o to chodzi :-D A i czuję się dziś dobrze, więc to dziwne samopoczucie mam nadzieję było chwilowe :tak: Dzięki za troskę :-)

U mnie nocka z kilkoma przeraźliwymi krzykami :baffled: ale ok. Mała wstała o 7, jak zwykle z tatusiem - zjadła, potem miałyśmy jak zwykle jeszcze się kimnąć i lipa, dziecko się zbuntowało :dry: No więc ja wstałam, a mała zrobiła mnie w jajo i właśnie śpi :baffled: Ale kończę właśnie śniadanko, zaraz pewnie jakaś kawka i poczytam :-D
Słonecznego(jak u mnie) dnia! :tak:

Do góry