reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

o kur*** ale sie wnerwilam :angry::angry::angry:

wyobrazcie sobie ze zadzwonilam do USC zeby sie dowiedziec, czy trzeba u nas skrocony akt urodzenia no i babka jakies esy floresy że takie coś czyli uznanie dziecka poczetego wypelnia sie wtedy kiedy ojciec dziecka wyjezdza :szok: a ja jej powiedzialam, ze jesli jest taka mozliwosc to w czym ona widzisz problem i co ta ja obchodzi czemu ja to chce zrobic :angry::angry: no ale jestem wsciekla !!

Przecież to jest Wasze prawo i jakaś byle urzedniczka nie moze Wam tego odmówić.

reklama
Takiej to dobrze wybór ma proponuję elektryka... bo z męża jakiś pożytek może jeszcze będziesz miała:tak:. Witam wszystkie miłe panie:-) Spłakałam się jak bóbr przy podziękowaniach mamy blizniaczek... trzymam za nie kciuki codziennie. Mam doła bo nawaliłam. Rodzice pojechali do brata zobaczyć 3miesięczną wnuczkę do Anglii i mieliśmy do nich zaglądać. Zaglądaliśmy co 2 dzień a oni wczoraj w nocy wrócili i dziś mi mówią że się do nich włamali... ńic nie wynieśli tylko kasy szukali i zrobili mały bałagan, a żeby mnie dobić to mi jeszcze prezent kupili... Nie są zli ale ja i tak mam kaca moralnego...

Obiadek gotowy, barszczyk z pierożkami i rybka, surówka z kiszonej kapusty (z której wipiłam całą wodę, szkoda, ze było tak mało :-() i fryteczki.
U mnie do szpitala jest potrzebny akt urodzenia matki (czy małżeństwa) i oni wysyłają to do urzedu. Ciekawe, czy będe musiała i tak tam iść...?
Dziś zaczął się 33 tydzień :tak:

adusia nie martw sie nic nie zginelo koniec koncow wiec w czym problem pozatym bylas tam raz na jakis czas a nie wprowadzilas sie na okres ich nieobecnosci.

kamile gratuluje bedziesz jedna z pierwszych rozpakowanych :)

Wiem:-(ale kac zostaje... Jeju jak mi się chce bąbelków ale tych zakazanych... Idę się pocieszyć gazowaną mineralną.Mama już posprzątała.

reklama
Kamile85 ale kurde masz bogate menu :D a fryteczków bym sobie pojadła :-)

w każdym szpitalu jest potrzebny akt urodzenia matki ??

Do góry