Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziewczyny a o jakiej Wy liście mówicie bo ja nie wiem o co chodzino i nic nie dostałam pewnie dlatego , że nowa jestem ale chciała bym wiedzieć o co kaman
![]()

a ja jej powiedzialam, ze jesli jest taka mozliwosc to w czym ona widzisz problem i co ta ja obchodzi czemu ja to chce zrobic 
no ale jestem wsciekla !!wyslalam liste kontaktow na maile do tych ktore..przyslaly mi dane..:-) dajcie znac czy doszla ..
wystarczy, ze mezus dowiezie oswiadczenie sasiadow, ze tu mieszka i jakikolwiek rachunek czy za prad, czy gaz, czy neta
wiec kamien spadl mi z serca
wogule jakies pozytywne myslenie mi sie wlaczylo;-)
jeszcze raz zycze dziewczynka i mamusi zdrowka i sily potrzebnej do tego, zeby przetrwac ten trudny okres..
wyslalam ja do pracy do podbicia i slad po niej zaginal
tak teraz siedze i mysle, ze pasuje pomyslec cos w tej sprawie..
z tym ze w moim nr tel jest blad..a gdzie ja dostane skrócony akt urodzeniajak M wróci to bysmy to załatwili tez w tym tygodniu bo faktycznie po co sobie później życie utrudniać, no i to działa w obie strony ja bez niego już tez później będę mogła dziecko zarejestrować ??
w urzedzie stanu cywilnego tam gdzie sie urodzilas powinnas dostac akty urodzenia, podejzewam ze bedziesz mogla potem dzidzie sama zarejestrowac jesli zostanie wczesniej uznana przez tatusia![]()