no wiec u mnie troche inaczej.. mieszkam u od kilku lat i niewazne ODPUKAC jak rzdko albo jak czesto latamy do Polski - kontakt ze znajomymi i wiadomo rodzina jest taki sam :-) zreszta niedawno wrocilismy z polski oj wyszalelismy sie tam za wszystkie czasy

niewazne wlasnie ze niektorzy ohajtani niektorzy dzieciaci niektorzy w polsce tylko przejazdem :-) wszystko jak za starych dobrych czasow - wiec to moze wlasnie zalezy od tego jakich sie ma tych znajomych?

nie wiem .. ale tak to u nas wyglada :-)
bukila no troche inaczej jest jak sie czesto widzi z rodzinka ..my jak sie widzimy z kims z rodziny (najczesciej rodzice) raz na rok to jest dobrze :-(
powiem Wam mi w polsce nic nie brakowalo a odpukac musze przyznac zylo sie bardzo dobrze wiec moze przez to moglabym mieszkac i tam i tu

moze tak tez zrobimy.. wlsnie myslimy nad kupnem domku w polsce tez

)
co do wychodzenia z domu to my wychodzimy spotykamy sie ze znajomymi - no w koncu nie jestesmy starymi ludzmi hihi wiekszosc mlodych malzenstw jezcze wychodzi na swiat :-) nie ma co sie zaszywac w domku w tym wieku
misia ehh wlansie slyszalam ze Polki w Irl maja bardzo nieprzychylna opinie:/ ale nie przejmuj sie tym dacie rade!

) no i napewno poznacie jakis fjaych ludzi i bedziecie mieli znajomych!!

)) eh no i szkoda ze tak u was podchodza do par mieszanych

:-( moze sie powinniscie przeprowadzic tutaj!?:-)