reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pary Polsko-Zagraniczne

Miasto
maidenhead
Witam czy są tu moze jakieś pary mieszane mieszkajace w Polsce?Jesteśmy razem prawie 3 lata mój mąż urodził sie w Polsce a wychował sie w Nigerii wrócił tu na studia i tak sie poznaliśmy w Łodzi.Jest mulatem    O0 mamy małą córcie Sare 6 miesięcy , obecnie mieszkamy na mazurach ale w przyszłosci zobaczymy  :)Pozdrawiam Monika i Emanuel :laugh:

reklama
czesc mam na imie ewa, a moj przyszly maz adrian i jestesmy para polsko-niemiecka. staramy sie o dziecko i mamy nadzieje ze sie nam uda:-)pozdrawiam

czesc ja jestem asia :) moj maz jest w niemczech bedziemy mieli dzidziusia wlasnie:):) jestem w 6 miesiacu:)POZDROWIENIA DLA WAS

czesc dziewvzyny:) ja bardzo bym chciala wiedziec czy to chlopiec czy dziewczynka ale ostatnio jak bylam to dzidzia sie obrocila i biedna znowu nci nie widzialam:(:(:(:(a wy wiecie?

Dolacze sie, bo tez z mezem jestesmy para mieszana i chetnie podziele sie "wrazeniami". Za jakies dwa miesiace bedziemy juz mieli naszego dzidziusia w domciu.
Nie moge sie juz doczekac. Wszyscy znajomi zastanawiaja sie jak bedzie wygladal dzidzius i do kogo bedzie podobny... >:D

Znajomi czasem reagują zaskoczeniam na widok naszej córci bo wszyscy spodziewali sie że będzie podobna do męza mulata ::) a tym czasem jest podobna do mnie  a jakiej narodowości jest twój mąż?jeśli można wiedziec oczywiście ,ja już przywykłam do dziwnych uwag ;D.Pozdrawiam

Z ta jego narodowoscia to jest troche dziwnie, bo urodzil sie w Belgii i z tego powodu ma obywatelstwo belgijskie, ale jego rodzice pochodza z Maroka, wiec moge powiedziec ze jest marokanczykiem.
Ja to chcialabym zeby dzidzius mial kolorek skory jak tatus - lekko sniady, bo ja to jestem biala jak przescieradlo, moze miec nos moj bo tatusia to ogromniasty i jeszcze dodatkowo zakrzywiony jak u orla :laugh: a najwazniejsze zeby byl zywy i zdrowy

reklama
czesc dziewczyny :) ja takze chcialabym zeby dzidzia byla zdrowa no i miala kolor skory raczej po tatusiu :) chociaz by nie musiala sie meczyc z solarium i sloncem jak mama heheh .

Do góry