reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Urodzinki naszych pociech

reklama
Ewamat śliczny torcik to na wierzchu zielone to galaretka :confused: bo bardzo fajnie wygląda jak trawka :-D

Kochane mamusie torty smakowicie wyglądają ąz chce się ekran lizać.

Ewa podstawki na świeczki cudne - możez zdradzić gdzie je kupiłaś misiaczki

a to że piankowa masa słodka to się domyślam, ale że nie jest smaczna:baffled: to już mnie martwi??jest twarda czy przypalona?? co z nią nie tak pytam bo może lepiej z niej zrezygnować i nie kombinować zbytnio tylko kremem wysmarować normlanie dookoła

Kochane mamusie torty smakowicie wyglądają ąz chce się ekran lizać.

Ewa podstawki na świeczki cudne - możez zdradzić gdzie je kupiłaś misiaczki

a to że piankowa masa słodka to się domyślam, ale że nie jest smaczna:baffled: to już mnie martwi??jest twarda czy przypalona?? co z nią nie tak pytam bo może lepiej z niej zrezygnować i nie kombinować zbytnio tylko kremem wysmarować normlanie dookoła
Ona jest ani nie twarda ani nie miekka taka wsam raz tylko ze slodka daj mniej cukru pudru niz w przepisie w wsio a co do przypalania to mi sie to nie zdazylo:no: tylko na poczatku dziwnie pachnialo:tak:

boskie torty

Iza wczoraj do mnie mówi:
"mamo a zrobisz mi takiego torta z czekoladą?"
ja: "ale Izuniu ja nie umiem robić tortów"
Izka: "umiesz umiesz tylko Ci się nie chce"

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

boskie torty

Iza wczoraj do mnie mówi:
"mamo a zrobisz mi takiego torta z czekoladą?"
ja: "ale Izuniu ja nie umiem robić tortów"
Izka: "umiesz umiesz tylko Ci się nie chce"

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ale doping:-D:-D:-D:-D:-D

Urodzinki nasze wyszły super,Kuba zadowolony,najbardziej z dużej ilości balonów i słodyczy:-DWzorowo dmuchał świeczki kilka razy:-D,super bawił sie z kuzynką i popisywał sie mówieniem i śpiewaniem,normalnie gwiazda wieczoru.
Prezenty świetne i podobały sie jubilatowi.:tak:
W niedzielę kawusia była dla sąsiadów z dziećmi.

Gosiu, Ewamat - jestem pod wrazeniem Waszych tortow.:szok: Sa takie sliczniutkie i kolorowe. :happy::happy: na pewno pyszne. Wy to zdolniachy jestescie.

Rozalka, swietnie ze Kubulek mial udane urodzinki.:tak::tak:

reklama
Cudne te torty:tak::-):tak:Mniamm , mniam:-):-D

Moje dziecko moze tylko pomarzyć o tak utalentowanej mamie:zawstydzona/y:

Do góry