reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Urodzinki naszych pociech

Dzis udalp mi sie kupc ta mase Mashmarllow w sloiku mozna tym smarowac kanapki albo wyciagnac i dodac cukru pudru i nietrzeba roztapiac:tak:

reklama
No proszę Irtasia, może będą mieli ją u nas na stoisku z niemieckimi produktami na rynku :confused: Jutro zobaczę, bo w piątek robimy z Pauliną tort na sobotę. Tylko nie wiadomo, czy to się będzie opłacało cenowo :confused:
Irtasia, a żeby tą masę rozawałkować, to trzeba i tak z cukrem pudrem mieszać :confused:

No proszę Irtasia, może będą mieli ją u nas na stoisku z niemieckimi produktami na rynku :confused: Jutro zobaczę, bo w piątek robimy z Pauliną tort na sobotę. Tylko nie wiadomo, czy to się będzie opłacało cenowo :confused:
Irtasia, a żeby tą masę rozawałkować, to trzeba i tak z cukrem pudrem mieszać :confused:
Ja jak walkowalam to tylko zdeczka podsypywalam cukrem pudrem i potem pedzelkiem go szczepnelam:tak:

Tez sie zastanawialam nad ta masą mashmarllow, ciekawe czy gdzies mozna ją tu kupić i ile kosztuje bo kurcze fajnie z niego mozna coś sklecić, Irtasia Ty juz z niej cos robiłas?

Masy nie znalazłam, dlatego kupiłam 300 gramowe opakowanie białych marschmallows. I tu mam pytanie do tych dziewczyn, które robiły masę:
czy starczy mi to na 1 tort?

reklama
Do góry