reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

Ladygap, widzę, ze jednak wózek Coneco kupiliście? Poza tym śliczne zakupy :-D
Dziewczynki, normalnie szalejecie z tymi zakupami:-D aż Wam zazdroszczę, bo też juz bym chciała nakupować tych rzeczy dla Malca, ale muszę czekać... Nie dość, ze płci nie znamy, to jeszcze kaski brak, no i muszę się rozmówić z familią kto, co kupuje (z tesciową na czele) ;-)

reklama
U nas wujek jeden zaplacil nam za wozek my wybralismy i kupilismy a on oddal kase tak sie umowilismy...pradziadek chce kupic kolyske...ciotki zamowily becik wiem ze tego sie juz nie praktykuje ale zamowily taki folklorystyczny u gorali:)
zobaczymy.......tesciowie tez sie dokladaja a sami kupujemy...tak samo rodzice wiec jest milo ......;-)
pozdrawiam
mysle ze jak ktos cos bedzie chcial nam kupic to zabawki i pieluszki ...bo raczej wszytsko chce sama wybrac....a ciuszki juz generalnie mam.....chyba ze na wieksze dziecko ale to nie wiadomo jak z rozmiarem....zobaczymy jedank wolimy kase a sami sobie wszystko kupimy.

Ladygap, widzę, ze jednak wózek Coneco kupiliście? Poza tym śliczne zakupy :-D
Dziewczynki, normalnie szalejecie z tymi zakupami:-D aż Wam zazdroszczę, bo też juz bym chciała nakupować tych rzeczy dla Malca, ale muszę czekać... Nie dość, ze płci nie znamy, to jeszcze kaski brak, no i muszę się rozmówić z familią kto, co kupuje (z tesciową na czele) ;-)

dokladnie kupilismy coneco toledo w wersji 2009, a z ubrankami to jest kilka osob ktore tez nam kupuja rzeczy dla dzidzi i jestemy w stalym kontakcie co i kto kupil zeby sie nie dublowac;-)

U nas wujek jeden zaplacil nam za wozek my wybralismy i kupilismy a on oddal kase tak sie umowilismy...pradziadek chce kupic kolyske...ciotki zamowily becik wiem ze tego sie juz nie praktykuje ale zamowily taki folklorystyczny u gorali:)
zobaczymy.......tesciowie tez sie dokladaja a sami kupujemy...tak samo rodzice wiec jest milo ......;-)
pozdrawiam
mysle ze jak ktos cos bedzie chcial nam kupic to zabawki i pieluszki ...bo raczej wszytsko chce sama wybrac....a ciuszki juz generalnie mam.....chyba ze na wieksze dziecko ale to nie wiadomo jak z rozmiarem....zobaczymy jedank wolimy kase a sami sobie wszystko kupimy.

ale fajnie cala rodzinka sie wkrecila w zakupki, fajnie a jakie duze ulatwienie dla rodzicow!!! Sliczne rzeczy kupilas!!!

mamusie sliczne ubranak....no juz tuz tuz.... ja tez zaczynam juz po woli szalec...

Krystyna Ladygab sliczne te wasze ciuszki....:tak::-Dsuper slodkie, widze ze mamusie poszalaly:-D i dobrze!!! najlepszy czas promocje ja tez poszlalam teraz jak juz cos kupie to w marcu moze poczatek kwietnia:-)

ladygab ale super ta wyprawka co kupilas tyle ciuszkow i wszytskie piekne!!!naprawde i cena super za taka ilosc:)
teraz to rzeczywiscie musisz unikac sklepikow zeby nie przedobrzyc w ilosci ciuszkow!!
gratuluje!!!;-)

hej
tez juz to widzialam w jednym sklepie ale czy to jest dobre dla dziecka zdrowe?
wygodne pewnie dla nas !!!bo nie trzeba sie meczyc z kocykiem i z zawijaniem...mnie sie podoba jako pomysl ale doradzcie czy to jest dobre prosze!!!!!

a ja jeszcze kupiłam 2 pary maleńkich rajtuzek są słodkie
DSC00290.jpg

reklama
dziewczyny ja nie jestem specjalistka w tych sparwach, ale wydaje mi sie ze taki otulacz nie jest najlepszym wyjsciem dla dziecka, poprostu uniemozliwia on rozwoj maluszka chodzi tu o jego ruchy, malec jest skrepowany, łacznie z raczkami, kiedys w programie mamo to ja odradzali nawet rekawiczki niedrapki, czy jak to sie tam nazywa :)

Do góry