martyna222
udało się ! :)
jesteś kochana no to zaczynam wierzyć w cuda!!! pozdrawiamJa czekałam 3 i pół roku więc wiem o czym mówisz ...Mocnooo trzymam kciuki
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jesteś kochana no to zaczynam wierzyć w cuda!!! pozdrawiamJa czekałam 3 i pół roku więc wiem o czym mówisz ...Mocnooo trzymam kciuki
![]()
to ja pisalam, nadal mam tą grudkę, wielkosc nic sie nie zmienila.Na wizycie zwrocę uwagę lekarzowi, zapytam co to jest.Wczesniej tego nie mialam...
jesteś kochana no to zaczynam wierzyć w cuda!!! pozdrawiam
Ja też pisałam jakoś pod koniec minionego tygodnia że miałam plamienie.ostatnio jakos przedczoraj po przytulaniu z moim miskiem jak poszlam do łazienki mialam wlasnie troszke krwi, i dzis nie bylo zadnego przytulania bo meza nie ma :-( i znowu troszkę bylo ale juz nie ma :-) nie nakrecam sie narazie czekam :-):-)
Ja też pisałam jakoś pod koniec minionego tygodnia że miałam plamienie.
Troszeczkę krwi na wkładce wieczorem zauważyłam i następnego dnia też.Zdziwiło mnie to trochę bo nigdy wcześniej tak nie miałam
Rozmawiałam z moją koleżanką i ona mówi że też tak miała.Sądziła że to @ trochę wcześniej się pojawiła ale rano nic czysta podpaska.Kolejnego dnia sytuacja ta sama.
Ja ją pytam kiedy to było bo sądziłam ze w dniu małpy to plamienie a ona że nie ze to było wcześniej.
No i jak tu sie nie nakręcać![]()
sama widzisz ...nie wiem co myslec mam narazie zostaje mi czekanie do 17Ja też pisałam jakoś pod koniec minionego tygodnia że miałam plamienie.
Troszeczkę krwi na wkładce wieczorem zauważyłam i następnego dnia też.Zdziwiło mnie to trochę bo nigdy wcześniej tak nie miałam
Rozmawiałam z moją koleżanką i ona mówi że też tak miała.Sądziła że to @ trochę wcześniej się pojawiła ale rano nic czysta podpaska.Kolejnego dnia sytuacja ta sama.
Ja ją pytam kiedy to było bo sądziłam ze w dniu małpy to plamienie a ona że nie ze to było wcześniej.
No i jak tu sie nie nakręcać![]()
30.01 około godz.18 na teście LH były dwie grube kreski,więc myślę że owu była 31.01 tego dnia około 18 na tescie druga kreseczka była już dużo słabsza różowa nie bordowa jak dzień wcześniej.hmmmmmmmmmmmm plamienie implantacyjne??? mooooooooooze byc jak najbardziej badz okoloowulacyjne..zalezy kiedy byla owu