reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Dzień doberek.

Nuska za kilka dni ja będę miała 31:szok:, a nie czuje się na tyle, cały czas mam 24:-D:-D:-D:-D

A mi tak jakoś dziwnie z tą zbliżającą się 3 z przodu ale spoko za rok ta ja już ją też oswoję i będzie mi jadła z ręki;-):-D:-D:-D

:-):tak:a na ile wyglądam???wy pewnie się nie obijayście tylko szalalyście i korzystałyście z życia a ja zamiast szaleć to pakowalam się w pieluchy i gary:baffled::-D

troszkę poważniej:zawstydzona/y:

:tak::tak::zawstydzona/y: też tak myślałam a tu się okazuje :-)..... Monia to Ty "siksa" jesteś :-D

Donkat
jak kolorek? ale jestem ciekawa jak wyszło?? Czekam na fotki na zamkniętym

reklama
Oj i padlo tym razem na mnie...lamie mnie w kosciach, bola pluca czy oskrzela i ogolnie czuje sie jak "wyjdz stad":baffled::-(
I na domiar zlego Stasiek dzis nie byl laskawy. Jak wybila godz 16sta zaczelo sie regularne wycie. A ze rano przecial sobie wargi turlajac sie z tapaczanu w szale pokladan sie i tupan na podlodze rozdral sobie to raz jeszcze:crazy:...na podlodze rzeznia a on sam wygladal jak wampirek.
Ale wymeczona ostatecznie nie czekalam wiele i zastosowalam kolek osikowy:-p w postaci viburcolu...i po raz trzeci mnei nie zawiodl:-). Dziecko jakby odmienione, wesole, towarzyskie, gralismy w pilke, sam przynosil ksiazeczki:-), zabawki, chcial zebym mu czytala...Ja wierze w homopatie ale w tym czopku cos musza jeszcze dodawac:sorry2:...Bez z tej zlosci i szalu Stas odkryl (przede mna) ze chce sie uczyc, bawic, komunikowac, a zabawki i ja:szok: nabralam jakby innego wymiaru...bo tak to liczy sie tylko kuchnia z lotu ptaka a zabawki pizg o podloge:wściekła/y:

Hrudzia bidny Stasiulek no i Ty bidna, weź fervex albo cos takiego, by Cie nie rozłożyło. O tych czopkach pierwszy raz słyszę:szok: ale juz zajrzałam do netu:tak:i tez musze takowe sprawić dzieciom. Tak dla spokojności:sorry2::sorry2::sorry2:

Dzieciaki mnie dziś do szału doprowadziły:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a Maja szczególnie:crazy::crazy::crazy::crazy: Nie słucha w ogóle, kary juz nie pomagają, klapsiory też :no::no::no: chyba zamknę ją w piwnicy następnym razem:sorry2::tak::tak::szok::szok::szok::rofl2::rofl2::rofl2:

W domciu pieknie pachnie bo J gotuje bigosik, mniam, mniam.....

Hello
Wykorzystuję chwile spokoju:)
Nuśka, ja też powoli zaczynam się oswajać z myślą o przyszłej "trójce " z przodu- mam na to już niecały rok;-) ale da się urobić i "ona"
Donkat, czy lubię teścia? Nie chcę wyjść na oschłą jędzę, ale dla mnie jest on obojętny:sorry2: Szkoda jest mi tylko teściowej, bo dał jej przez całe życie nieźle w kosć i na starosc stał siejeszcze mega upierdliwy, marudny i totalnie nieżyciowy.Poza tym ja nie trawie ludzi takiego pokroju jak on ( i chwast) tzn, chleją i mają wszystko i wszystkich w głebokim powazaniu a jak troga do do Boga ( w ich przypadku do teściowej), która powinna obrócic się na piecie i powiedzieć" pocałujcie mnie w dupe":sorry2: Ale ona ma inny charakter i wcale na tym dobrze nie wychodzi:dry: Nieobecność teścia w domu jako jego samego w żaden sposób mi nie przeszkadza; ale z drugiej strony to jest tylko człowiek i niech mu bedzie dane jeszcze trochę pozyć.
Hruda, ja nigdy jeszcze nie stosowałam tego cuda medycznego, ale nie wiem dlaczego kojarzy mi się on z niemowlakami i kolką.
Agulka, to ja sie katuję jogurcikiem z musli a Ty wyjeżdzasz z tekstem o bigosiku!!! Niedobra Ty, niedobra :-) śliczne zdjęcie córci masz w podpisie

Dziewczyny dziękujemy za głosiki oddane na Damiana, ale tym razem się nie udało :(

Ostatnia edycja:
Donkat - no wlasnie...a czemu ty jedzac kefir okreslasz ze w koncu jesz jak czlowiek:baffled::szok:..moze cos ominelam? strulas sie?
Gagulec - viburcol z tego co mi wiadomo to na bolesne zabkowanie i ogolnie nerwy malego szkraba:sorry2:
Zycze powodzenia w rzucaniu balastu;-):tak:
Agulka - mialam pisac ze slicznie zdjecie...niesamowicie fotogeniczna ta twoja córunia!:-)

A jutro z ranca jade do PUP sie zarejetrowac...a chce mi sie jak psu kichac...no i zle sie czuje:-(Ale coz, jak mus to mus!:dry:

Tacie kupujemy srebrny łańcuszek z krzyżykiem ( łańcuch z krzyżem, hihihih) , bo latem zgubił swój ulubiony na budowie. Szukali z J dwa dni i nie znaleźli, a bardzo go lubił i mówił, że chronił go. Był od babci ( teściowej) , własnie jutro jest 2 rocznica śmierci.

Byłam po południu u mamy i przymierzałam sukienkę po małych poprawkach. No, teraz mi sie podoba czyt. nawet jako tako wyglądam:sorry2::sorry2::sorry2:

Oj i padlo tym razem na mnie...lamie mnie w kosciach, bola pluca czy oskrzela i ogolnie czuje sie jak "wyjdz stad":baffled::-(
:wściekła/y:

Czyżby wiek ;-):-D:-D:-D:-D :-DŻARTOWAŁAM

Hello
Wykorzystuję chwile spokoju:)
Nuśka, ja też powoli zaczynam się oswajać z myślą o przyszłej "trójce " z przodu- mam na to już niecały rok;-) ale da się urobić i "ona"
A pewnie że się da już my ja oswoimy:-D:-D:-D:-D

Agulka
zdjęcie Majeczki w podpisie cudowne jak z reklamy i muszę przyznać że w tych długich włoskach jest jej super a bigosik mniam mniam jutro tez gotuję mam juz kapustę ale zapomniałam dzisiaj kupić mięska :zawstydzona/y::-) więc gotowanie odłożone na jutro.

Donkat hop hop kolorek położony?

reklama
Ojej Hruda przypomniałaś mi też muszę w końcu wybrac się do PUP :/ zarejestrowac się.

Jutro jestem umówiona z Enią na kawke :) mam nadzieję, że chłopaki będą się lepiej bawic niż ostatnim razem :/ kiedy Kuba zrobił z siebie małego terroryste :/

Do góry