Julitka
Nadzieja umiera ostatnia
u mnie dziś jest 21 dc
zobaczymy jak to dalej bedzie plamień juz zadnych nie mam
wiec zobaczymy :-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie średnio, byłam podziębiona i myślałam że przeszło ale dziś się nasiliło i po pracy poszłam do lekarza. Leczyć mam się metodami domowo- ziołowymi. Mam zwolnienie do piątku. I co raz bardziej się boję. W czwartek mam usg ale zobaczę tylko czy podrósł pęcherzyk i czy jest pęch. żołtkowy bo na zarodka to jeszcze za wcześnie.
Kinguś jak się czujesz???
Wiesz mój M kiedyś badał cholesterol i jeden lekarz powiedział mu że jest ok a drugi że już musi leki brać na to, co lekarz to opinia.Kinguś co tam u ciebie kochana jak się czujesz?
Pierwsze badanie lekarz widział i kazał dlatego powtórzyć...a najlepsze jest to że mój pierwszy gin. nic nie powiedział a teraz w tej klinice ten od razu że glukoza dość wysoka.... zastanawiające nie?!
kiedy wizyt u lekarza?
chciałabym kochana :-) ale juz tyle czasu sie staram ze jakos nie czuje sie zeby to bylo juz...ale bardzo bym chciala :-):-):-) plamien juz zadnych narazie nie ma ale boli dalej brzucho :-(Julitka chyba będziesz następna
Kinguś jak się czujesz???
Będę bardzo mocno trzymać kciuki... napewno będzie wszystko dobrze... uwierz mi bo ostatnio miałam rację że za wcześnie test zrobiłaś ?!!!Wiesz mój M kiedyś badał cholesterol i jeden lekarz powiedział mu że jest ok a drugi że już musi leki brać na to, co lekarz to opinia.
W czwartek idę na usg
Trzymam Cię za słowo ;-)Będę bardzo mocno trzymać kciuki... napewno będzie wszystko dobrze... uwierz mi bo ostatnio miałam rację że za wcześnie test zrobiłaś ?!!!
teraz znowu będę miała rację!!!;-);-):-)