reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

super dorota zakupy ja też kupuje używane, niemowlaki to przecież nie potrafia nawet niszczyc zabawek, ja kupiłam po kims takie fajne grające lusterko

reklama
Ja tez to mam i jeszcze nie odcisnela Ale musze sie skupic i to zrobic :-)

Chyba nikt nie zauwazyl wiec sie pochwale zamowilam dla niuni
GRZECHOTKA - TRÓJKĄT - MELODYJKI, ŚWIATEŁKA !! (549657130) - Aukcje internetowe Allegro

Jerszcze taki SZCZENIACZEK UCZNIACZEK ale nie umiem go znalesc teraz na Allegro

No i kupial juz ale uzywane :tak:

LITTLE TIKES 1621 MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5w1 NOWY! (544656499) - Aukcje internetowe Allegro

Narazie niunia patrzy na swiatelka i mowi do nich :tak:

Dorota i jak sie sprawdza ten ogródek? Bo wczoraj widzialam identyczny w sklepie z używanymi gadżetami.... Jak jest ok to może podjadę... :)

Ja tez to mam i jeszcze nie odcisnela Ale musze sie skupic i to zrobic :-)

Chyba nikt nie zauwazyl wiec sie pochwale zamowilam dla niuni
GRZECHOTKA - TRÓJKĄT - MELODYJKI, ŚWIATEŁKA !! (549657130) - Aukcje internetowe Allegro

Jerszcze taki SZCZENIACZEK UCZNIACZEK ale nie umiem go znalesc teraz na Allegro

No i kupial juz ale uzywane :tak:

LITTLE TIKES 1621 MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5w1 NOWY! (544656499) - Aukcje internetowe Allegro

Narazie niunia patrzy na swiatelka i mowi do nich :tak:
Dorota daj znac jak dotrze do Ciebie ta grzechotka bo rozglądam się za czymś takim ale boje sie tych melodyjek że będą uszy drażnić :-D

reklama
Anai ja tez ten ogrodek kupila uzywany I jestesmy bardzo zadowoleniNarazie niunia tylko slucha melodyjek i patrzy na swiatelka ale ta zabawka jest tez na pozniej wiec pewnie i twojemu Adasiowi sie spodoba :-)

Ulu wlasnie widzialam w sklepie tego pieska i on jest supe mowi alfabet i rozne czesci ciala To zabawka na pozniej tez :-)

Lilunia ok napewno dam znac jak ta grzechorka jak tylko dojdzie :-)

KATE fajna ta grzechotka :-)

Do góry