J
justyneczka
Gość
super dorota zakupy ja też kupuje używane, niemowlaki to przecież nie potrafia nawet niszczyc zabawek, ja kupiłam po kims takie fajne grające lusterko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja tez to mam i jeszcze nie odcisnela Ale musze sie skupic i to zrobic :-)
Chyba nikt nie zauwazyl wiec sie pochwale zamowilam dla niuni
GRZECHOTKA - TRÓJKĄT - MELODYJKI, ŚWIATEŁKA !! (549657130) - Aukcje internetowe Allegro
Jerszcze taki SZCZENIACZEK UCZNIACZEK ale nie umiem go znalesc teraz na Allegro
No i kupial juz ale uzywane
LITTLE TIKES 1621 MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5w1 NOWY! (544656499) - Aukcje internetowe Allegro
Narazie niunia patrzy na swiatelka i mowi do nich![]()
My też mamy ten ogródek i Macio jest nim zachwycony. Bardzo fajna i funkcjonalna zabawka. Polecam.Dorota i jak sie sprawdza ten ogródek? Bo wczoraj widzialam identyczny w sklepie z używanymi gadżetami.... Jak jest ok to może podjadę...![]()
Dorota daj znac jak dotrze do Ciebie ta grzechotka bo rozglądam się za czymś takim ale boje sie tych melodyjek że będą uszy drażnićJa tez to mam i jeszcze nie odcisnela Ale musze sie skupic i to zrobic :-)
Chyba nikt nie zauwazyl wiec sie pochwale zamowilam dla niuni
GRZECHOTKA - TRÓJKĄT - MELODYJKI, ŚWIATEŁKA !! (549657130) - Aukcje internetowe Allegro
Jerszcze taki SZCZENIACZEK UCZNIACZEK ale nie umiem go znalesc teraz na Allegro
No i kupial juz ale uzywane
LITTLE TIKES 1621 MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5w1 NOWY! (544656499) - Aukcje internetowe Allegro
Narazie niunia patrzy na swiatelka i mowi do nich![]()