reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Dziewczyny któraś pisała kiedyś że ma fotelik coneco zenith.Chcemy taki kupić. Jak on sie sprawdza?
Dziś wypatrzyłam na allegro prezent dla mojego M od Maciusia a przy okazji za pare lat bedzie to fajna pamiątka dla nas wszystkich
Odcisk Bobasa GENIALANA PAMIĄTKA ! HIT ! chrzest (549391516) - Aukcje internetowe Allegro

życzę powodzenia :-) my kupiliśmy ramki z masa gipsową na odcisk i to jest mission impossible :-( przynajmniej by się siłowaliśmy z 2h, ale ciężko bardzo - masa jest dość twarda (niby elastyczna) i swoją rękę to odcisnę, ale maluszka, który jeszcze zaciska przy nacisku rączkę

nie polecam, chyba, ze za jakiś rok :-)

reklama
Lilunia - my mamy te odciski, świetna sprawa!! Fakt...tak jak Kate mówi ciężko jest odcisnąć, tymbardziej że Szymek strasznie się rusza, a mieliśmy do odbicia 2 pudełka (dla nas i mojej siostry). Odbijaliśmy przed kąpielą..ja trzymałam Szymka pod pachy, a Paweł wsadził mu nóżkę do jednego a potem drugiego pojemnika... później w tych samych pudełkach obok nóżki odbijaliśmy rączkę i tu było ciężko.... Szymek miał wtedy równe 2 miesiące, więc jeszcze piąstki zaciskał... ogólnie nóżka odbiła się super, rączka troszkę gorzej, ale i tak fajnie to wygląda!!

Super ubranka! A Next jak dla mnie to bardzo porządna firma, wszystko jest bardzo solidnie wykonane :) Robia rewelacyjne dżinsy i koszulki dla maluszków- moja mama sie smieje, że Adas ma wiecej par dżinsów od niej!
Właśnie dziś doszły ciuszki i jestem bardzo zadowolona!:-)
Ciuszki jak nowe, widać mało noszone i nawet nie za śladów po praniu:happy:
A dżinsów to też mam dla Bartka mase tyle że kilka razy ubierane i już poszły w odstawkę bo małe:baffled:

reklama
Ilunia - My mamy ten "odcisk bobasa" od mojej kuzynki. Wstyd się przyznać, ale jeszcze nie używaliśmy :zawstydzona/y:

Ja tez to mam i jeszcze nie odcisnela Ale musze sie skupic i to zrobic :-)

Chyba nikt nie zauwazyl wiec sie pochwale zamowilam dla niuni
GRZECHOTKA - TRÓJKĄT - MELODYJKI, ŚWIATEŁKA !! (549657130) - Aukcje internetowe Allegro

Jerszcze taki SZCZENIACZEK UCZNIACZEK ale nie umiem go znalesc teraz na Allegro

No i kupial juz ale uzywane :tak:

LITTLE TIKES 1621 MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5w1 NOWY! (544656499) - Aukcje internetowe Allegro

Narazie niunia patrzy na swiatelka i mowi do nich :tak:

Do góry