reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

dziewczyny a macie juz krzeselka do karmienia?wogole kupujecie je?ja sie zabieram powoli za to bo becikowe przyjdzie wiec spacerowke i krzeselko pewnie kupie.no i tez fotelik.
i jak wogole karmicie teraz maluchy?bo jesli jeszcze nie siedza to jak te papki dawac?
blond_20 my dostaliśmy krzesełko do karmienia od mojego brata więc jeden wydatek z głowy. Takie chyba FISHER PRICE L0541 KRZESELKO KARMIENIA RAINFOREST (541905417) - Aukcje internetowe Allegro
tylko jeszcze taka grająca zabawka w nim jest, to teraz mu już dajemy. A teraz póki jeszcze nie siedzi to ja go kładę wyżej na poduszce, oczywiście śliniaczek bo inaczej grozi zabrudzeniem wszystkiego dookoła...

ppatqa fajny fotelik. Ja mam nadzieję ze narazie nam wystarczy ten co mamy od wózka, teoretycznie jeśli dziecku głowa nie wystaje z fotelika to jest dobry.A wagowo chyba do 13 kg on jest.

reklama
JA tez mam juz krzselko tylko trzeba go ulepszyc bo brakuje w nim mini stoliczka przed dzieckiem Taki dostalam od mojej genialnej tesciowej Krzeselko jest drewniane Ale jeden wydatek mniej a ta co brakuje sie zrobi :-)

my nad tym fotelikiem myślimy, jeszcze nie kupujemy:)
a krzesełka też będziemy musieli poszukać

reklama
Do góry