reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

nie ma za co po to tu jesteśmy żeby się wspierać:tak: a co do kompa to myślę, ze mamuśka przesadza ale trzeba ją zrozumieć w końcu to jej pierwszy wnuk:-) ja na szczęście mam laptopa więc jest bezpieczniej. Dzięki kochana za dbanie o nasze zdrówka kochana jesteś;-)
:rofl2: :zawstydzona/y: jak sama napisalas - po to tu jestesmy! :-D
Dziewczyny, w końcu zaczęłam ćwiczyć.
Właśnie jestem po niezłej przeprawie. Czuje każdy mięsień brzucha i nóg!
Motywacja - jak usiądę w wannie i widzę te wałeczki na brzuchu i zgrabną pupę to robi mi sie niedobrze - niestety dopadają mnie uroki genów rodzinnych - czyli kobieca figura JABŁKO!!!!!!!!!
Mam kształtną pupę rozmiaru 38 a wtedy w pasie nieproporcjonalnie na większy rozmiar. To dobija.
Jak ćwiczyłam i się schylałam to tak brzuszek wystawał zza pasa, co ja pisze wystawał, WISIAAAŁŁŁŁŁŁ!!!!!BBBBLLLLLEEEEE
mam dokladnie taka sama budowe!!!!! rozmiar 38 w nogach nawet 36 a brzuchol 40!!!!! wrrr...... :wściekła/y: przed swietami jakos mi samo zeszlo i wsio na mnie wisialo! a od swiat mi wrocilo 2 kg i wsio poszlo w brzucho!!!! bleeeeee! i do tego problemy "trawienne" :-p zeby nie pisac konkretnie wiadomo o co biega wiec brzucho dodatkowo wielkie sie robi jak rakie problemy potrafie miec przez kilka dni! :wściekła/y::wściekła/y:
chyba tez wroce do cwiczen! :dry:
Witam dziewczynki
Eve u mnie nic nadal nie ma, ale idę do lekarza caly cas czekam na wizyte, jak juz będzie po to wam odrazu napisze:tak:
Dziewczynki ja będę żadziej ale nie zapominajcie o mnie......
miłej nocki kwiatuszki...;-)
no to czekamy na wiesci po wizycie!!!! my o tobie napewno nie zapomnimy!!!! :tak:
Tylko mam taka malllllllllluuuuuusienka nadzieje, ze moze jednak. Teraz pewnie bedzie "po ptokach", bo juz zapeszylam . Ale moze, przez to ze malym druczkiem pisze, to oszukam los. ciiiiiiiiiiiiiiiiiiii..
:-D:-D:-D super pomysł!!!!!! wiec cssiiiiiiii!!!!!!!!
Cześć Dziewczyny. Mam 22 lata i pochodze z okolic warszawy. Mam jedno pytanko czy któraś z was robiła już jakieś badania? jak tak to po jakim czasie próbowania? Bo ja z moim M staramy się już pół roku ale moja gin powiedziała że wyśle mnie na badania dopiero jak minie rok?
witaj na forum! :tak: tak jak kinguś pisala najlepiej na monitoring najpierw!!! to naprawde wiele wyjasni! i sie uprzyj! bo lekarze z regoly te sprawy olewaja ze tak napisze! nie warto czekac az rok!!!!
Ja tez 17 mam miec @ :-D
Mam jeszcze pytanko glupie do Was. Myslicie, ze nie ma szans zeby cos wyszlo na betce zrobionej w 18dc? Ja osobiscie mysle, ze nie :wściekła/y:
Badanie szyjki + tempki wskazywalo na to, ze owu mialam w 8/9 dc.
betka wychodzi juz ok 10 dni po owu wiec u ciebie akurat!!!! :tak:
A tak z innej beczki uważasz, że podział na gotowanie to rodzaj żeński a wbijanie gwoździ to rodzaj męski jest podejściem seksistowskim. Ale ja wiem czy to jest złe?????. Nie mam nic przeciwko kobietom w armii ale gdyby weszło to obowiązkowo to pierwsza bym była za przywróceniem starego porządku. Wolę gotować niż babrać się w błocie w puszczy.
oj ale zescie w polemike wpadly! :-D ale to dobrze! co poniektorw napewno oderwaly sie od myslenia o objawach!:-D kazda z nas ma prawo popisac sobie co chce! wiec spokojnie i nie zapominajcie ze nami hormonki rzada! :rofl2:
a co do samych podzialow zadan to ja tez uwazam ze to juz przezytek (mowie o domu) ale co do pewnych zawodow hmmm... tez bym nie chciala biegac w kamaszach po blocie - z przymusu! :nerd:

reklama
Dzien dobry, czesc i czolem !

Pytacie skad sie wzialem??
Jestem wesoly Romek, mam na przedmiesciu domek...
No co sie dzieje, juz ktorys poranek slysze w mojej (chorej) glowie, to piasenke :-D:-):-D

Wierz mi mam rozkrzyczaną japkę i czasami coś walnę bez sensu. Może coś źle napisałam (w sensie nie przelałam tego co myślałam). Chodziło mi o to, że moje chłopaki z teamu rajdowego zaszczepiły mi miłość do aut i wyeliminowali strach przed autem jako zawodowcy. Sami walczyli z tym co mi zaszczepił facet w nauce jazdy. Temat rzeka - z naszymi problemami banalny.
Ale przyznam, że masz werwę i potrafisz dopiec - tak bez powodu i na poczekaniu. Ale podobnoć przeciwieństwa się przyciągają.

Kochana nie przejmuj sie :-D Ja tez mam rozkrzyczana japke, czasem mnie troszke ponosi. Jak ktos przypadkiem poruszy jeden z moich tematow, to mam taka cholerna potrzebe bronic idealow, jakby od tego mialo zalezec istnienie swiata :-):-D:-) To nie jest dobra cecha (szczegolnie w polaczeniu z hormonami ), raczej uciazliwa :-D Sokra, ze Was zanudzalam moim wywodami...
A tak z innej beczki uważasz, że podział na gotowanie to rodzaj żeński a wbijanie gwoździ to rodzaj męski jest podejściem seksistowskim. Ale ja wiem czy to jest złe?????. Nie mam nic przeciwko kobietom w armii ale gdyby weszło to obowiązkowo to pierwsza bym była za przywróceniem starego porządku. Wolę gotować niż babrać się w błocie w puszczy.

Ja uwazam, ze wszystkie podzialy sa zle. Niech kazdy robi, to co lubi. Na przyklad, moj M. lubi gotowac, a ja lubie wbijac gwozdzie ( to zupelny przypadek :-D).

:-D:-D:-D super pomysł!!!!!! wiec cssiiiiiiii!!!!!!!!
betka wychodzi juz ok 10 dni po owu wiec u ciebie akurat!!!! :tak:

Kurka wodna :tak: Nawet nie chce sie nakrecac, tylko ze troszke mi to nie wychodzi. Dzis sie nie powstrzymalam i zrobilam tesciora. Ja cos tam widze ale moje oczy juz mnie zawiodly kilka razy, wiec im nie ufam. Chyba umre na zawal do wtorku! Rozsadek podpowiada, ze sie nie udalo ( nie mam objawow, nawet piersi nie bola a normalnie juz powinny bolec na maxxxxxa). Serce bardzo chce fasolki, wiec jest pelne nadziei.
Probuje zachowac spokoj;-)
A teraz ubieram sie i zmykam na uczelnie. Do pozniej

Kurka wodna :tak: Nawet nie chce sie nakrecac, tylko ze troszke mi to nie wychodzi. Dzis sie nie powstrzymalam i zrobilam tesciora. Ja cos tam widze ale moje oczy juz mnie zawiodly kilka razy, wiec im nie ufam. Chyba umre na zawal do wtorku! Rozsadek podpowiada, ze sie nie udalo ( nie mam objawow, nawet piersi nie bola a normalnie juz powinny bolec na maxxxxxa). Serce bardzo chce fasolki, wiec jest pelne nadziei.
Probuje zachowac spokoj;-)
A teraz ubieram sie i zmykam na uczelnie. Do pozniej
ej Romek :-D cycochy wcale nie musza bolec!!!!! juz kilka dzeiwczyn sie tu kiedys wypowiadalo ze nie mialo ZADNYCH objawow!

Pytacie skad sie wzialem??
Jestem wesoly Romek, mam na przedmiesciu domek...
No co sie dzieje, juz ktorys poranek slysze w mojej (chorej) glowie, to piasenke :-D:-):-D

:-D:-D:-D:-D:-Dha,ha,ha
Co ty tam zobaczyłaś na teściku?czy to przypadkiem nie jest jakiś różowy cień?
Bo ja dzisiaj też zrobiłam teścik i u mnie widać tylko ''orła cień" a nic drugiej kreseczki.:-(
No trudno będę śpiewać do mojego miśka tak:
Bara,Bara,Bara
Riki,Tiki,Tak:happy:

A teraz poważnie dziewczyny idę na badania.
Chce sprawdzić czy wszystko ze mną dobrze.
Podpowiedzcie mi jakie badania w jakim dniu cyklu mam wykonać.:crazy:

A u mnie bez zmian urlop od staranek do maja. Lapie czasami doly z tego powodu. W malzenstwie kryzys wiec nawet dobrze ze sie nie staramy. Po co mialabym sie niepotrzebnie stresowac. Praca dom praca. Jestesmy ze soba juz prawie 10 lat i nigdy nie mielismy takiego kryzysu jak teraz. Czy ktoras z Was tez tak miala? I czy przetrwalo malzenstwo bo ja juz nie mam sily czasami :((((( Pzdr

A co się dzieje kochana? Opowiedz, będzie Ci lżej, a może wspólnie uda się nam wymyślić jakieś sensowne wyjście. W każdym związku są kryzysy, zobacz ilu parom się udaje (widuje się dziadków i babcie chodzących za rączkę ;-))

Witajcie Kobietki

A u mnie bez zmian urlop od staranek do maja. Lapie czasami doly z tego powodu. W malzenstwie kryzys wiec nawet dobrze ze sie nie staramy. Po co mialabym sie niepotrzebnie stresowac. Praca dom praca. Jestesmy ze soba juz prawie 10 lat i nigdy nie mielismy takiego kryzysu jak teraz. Czy ktoras z Was tez tak miala? I czy przetrwalo malzenstwo bo ja juz nie mam sily czasami :((((( Pzdr
Słoneczko ja mialam gigantyczny kryzys .... dacie rade! wiem to po sobie! pamietaj zeby porozmawiac! znajdzcie przyczyne tego kryzysu! samo sie nie rozwiąże! :sorry2:

reklama
hej dziewczyny
jak tam humorki widze od rana nie wu wszystkich dobre :zawstydzona/y:
mari27 - ja nie mialam jeszcze kryzysu , ale mam kolezanke ktora po 10 latach miala kryzys, ze juz mieli sie rozwodzic, mąż sie prawie wyprowadzal..... wyjechali na wspolny urlop na 2 tygodnie .. pierwsze 3 dni wogole nie rozmawiali ze soba, jak zaczeli po tych 3 dniach, to sie do dzis nie moga nagadac:tak: uratowali malzenstwo, ona mowi ze poznala dopiero tak naprawde swojego meza i sa jeszcze bardziej szczesliwi nic kiedykolwiek:-D a teraz sa w ciąży z drugim dzieciaczkiem :tak:
kochana takze glowa do gory! musiscie porozmawiac ze soba.... napewno sie ulozy... 10 lat ze soba to kupa zycia.... musicie przypomniec sobie za co sie pokochaliscie .... trzymam kciuki:sorry2:

a ja sie lenie dziewczyny jak nie wiem, az wstyd:sorry2::zawstydzona/y:

Do góry