Trzymamy mocno!Dziś będę Was prosiła o trzymanie kciuków za mnie ;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy mocno!Dziś będę Was prosiła o trzymanie kciuków za mnie ;-)
Dzień dobry wszystkim! Trzymam kciuki! Wszystko bedzie ok zobaczysz!:-);-)Dziś będę Was prosiła o trzymanie kciuków za mnie ;-)
kciuki w pogotowiu!!!! ;-) o ktorej mozna sie spodziewac nowinek!?Dziś będę Was prosiła o trzymanie kciuków za mnie ;-)
Bo ja musze teraz pedzic sprzatac nowe mieszkanko bo jutro sie przeprowadzamy. (narazie razem) Pozdrawiam bede wieczorem.
ej Romekcycochy wcale nie musza bolec!!!!! juz kilka dzeiwczyn sie tu kiedys wypowiadalo ze nie mialo ZADNYCH objawow!
ha,ha,ha
Co ty tam zobaczyłaś na teściku?czy to przypadkiem nie jest jakiś różowy cień?
Bo ja dzisiaj też zrobiłam teścik i u mnie widać tylko ''orła cień" a nic drugiej kreseczki.:-(
No trudno będę śpiewać do mojego miśka tak:
Bara,Bara,Bara
Riki,Tiki,Tak![]()
A u mnie bez zmian urlop od staranek do maja. Lapie czasami doly z tego powodu. W malzenstwie kryzys wiec nawet dobrze ze sie nie staramy. Po co mialabym sie niepotrzebnie stresowac. Praca dom praca. Jestesmy ze soba juz prawie 10 lat i nigdy nie mielismy takiego kryzysu jak teraz. Czy ktoras z Was tez tak miala? I czy przetrwalo malzenstwo bo ja juz nie mam sily czasami(((( Pzdr
Dziś będę Was prosiła o trzymanie kciuków za mnie ;-)
no to widze ze jestesmy w podobnej sytuacji
Tez sie przeprowadzamy jutro na nowe mieszkanie ( jeszcze razem ) ale moj zwiazek tez wisi na wloskunic nie pisalalam bo myslalam ze to tylko takie tam spiecie ale jest coraz gorzej
Jestem zalamana
![]()
Tez sie przeprowadzamy jutro na nowe mieszkanie ( jeszcze razem ) ale moj zwiazek tez wisi na wloskunic nie pisalalam bo myslalam ze to tylko takie tam spiecie, ale jest coraz gorzej
Jestem zalamana
![]()
Tez sie przeprowadzamy jutro na nowe mieszkanie ( jeszcze razem ) ale moj zwiazek tez wisi na wloskunic nie pisalalam bo myslalam ze to tylko takie tam spiecie, ale jest coraz gorzej
Jestem zalamana
![]()