reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

surv raczej nie ma bo gdyby bylo to musialabym sobie karte stalego klienta wykupic:-) ja uwielbiam kino i bardzo tesknie:-( najgorzej ze nawte nie mamy jak Malego zostawic bo rodziny brak, tzn jest tesc ale on w innym miescie i rzadko nas odwiedza

reklama
a w wawie jest a ja jeszcze ani razu nie byłam:zawstydzona/y: jak tylko trochę sie ociepli to lecimy do kina z młodą.

ja też bym chciała takiego kina, nasz Olsztyn to taka intelektualno-kulturalna dziura :wściekła/y:

dziewczyny mam dyskretne pytanie;-) czy powiększałyście same dziurki w smoczkach od butelek?? Kupiłam dzisiaj butelki z TT - były podwójnie pakowane i tam są dziurki male i szkoda mi bylo jeszcze dokupować smoczków do kaszki (szczególnie, że nie wiem czy niebutelkowejpannie podpasuje ten smoczek :sorry2:) i tak sobie pomyslałam ze zrobie to sama, tylko zastanawiam sie czym też taką dziurke zrobić profesjonalnie:-p

Tosika - ja powiększałam igła, ale kompletnie mi to nie wyszło i wyrzuciłam smoczka. Kupiłam inną butelkę ( canpola chyba ). Madzia chyba powiększała i używała takiego smoczka.

Tosika ja powiększałam dziurki w smoczkach z Nuka, i tak jak pisze Pabla igłą ale rozgrzaną na ogniem. Mi wyszło, a Wiki smoczka używa do dziś :tak:

ja też bym chciała takiego kina, nasz Olsztyn to taka intelektualno-kulturalna dziura :wściekła/y:
święta racja , nawet porządnego basnu nie mamy. Dlatego ja się wybieram od Dobrego Miasta na basen a o kinie mogę sobie tylko pomarzyć... Ale może do Małpiego Gaju się wybierzemy któregoś razu?

dziewczyny mam dyskretne pytanie;-) czy powiększałyście same dziurki w smoczkach od butelek?? Kupiłam dzisiaj butelki z TT

Tosika szybko mów gdzie i za ile , to jutro wsiadam w samochód i pędzę...

reklama
Liwka w Bobasie, dzisiaj wylukałam:-):-):-) a jakie wyciachane smoki mają i tez zakupiłam:tak:
dzięki dziewczyny dzisiaj będę kłuć:-p

Do góry