reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Znajdziesz pracę :tak::tak:

Wróciłam od lekarza:
pęcherzyk ciążowy - 10 mm
pęcherzyk żółtkowy- 1 mm
zarys zarodka- 0,7 mm (coś się tam tworzy ale nie ma nawet milimetra).
Wcześniejsza ciąża niż wynika z okresu.
Za tydzień na usg i wtedy powinien być już zarodek widoczny.
Dziękuje za kciuki :tak::tak:
No to Kinguś nie coś tam się tworzy tylko kochana rośnie twoje dziecko... tak tak uwierz że w końcu ci się udało!!!!:tak::tak::tak::-)

reklama
Elfa a lekarz nie zalecił robić w pierwszej fazie cyklu prolaktyny czyli przed owulacją?
ja miałam w 9 dniu , a po owulcji progesteron i estradiol.

Wróciłam od lekarza:
pęcherzyk żółtkowy- 1 mm
Ciesze się kochana :-):-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak:

Martynko, masz racje - juz sie zaczelam niecierpliwic. Musze Ci powiedziec, ze i tak w ym cyklu przechodze to duzo lagodniej. Trzymajcie kciuki - blagaaaaaaaam!

Wróciłam od lekarza:
pęcherzyk żółtkowy- 1 mm
Gratulacje kochana!!!!!!!!!!!!! Niech fasolka rosnie zdrowo. Przyjemnych 9 miesiecy i szczesliwego rozwiazania.
P.S. I juz nie marudz, tylko zacznij sie cieszyc. Serduszko juz sie pomalutku tworzy. To musi byc super uczucie, jesli ma sie swiadomosc ze w brzuszku z dnia na dzien, fasolka rosnie !
Ktora nastepna do gratulacji fasolkowych? :-D

Ostatnia edycja:
Elfa a lekarz nie zalecił robić w pierwszej fazie cyklu prolaktyny czyli przed owulacją?
ja miałam w 9 dniu , a po owulcji progesteron i estradiol.

Lekarz mi nawet nie zlecał zadnych badan, stwierdzil u mnie lekkie pco na podstawie usg - cystyczne jajniki, i przepisal mi clo aby ułatwic zajscie w ciąze..

Sama dla siebie zrobilam badania hormonkow, wiele sie nauczylam na naszym forum, dlatego sie na nie zdecydowalam, w przyszlym tygodniu we wtorek bede u mojego gina, pokaze mu te wszystkie wyniki, i zobacze co na to powie ;)

Kochane jesteście. Ja czekam na serduszko i będę się mogła zacząć cieszyć ;-);-)
Kinguś za tydzień już napewno zobaczysz serduszko swojego dzidziusia! fajnie to brzmi cieszę się Tobie się w końcu udało i nie martw się już!!!:-D
Kaprycha a może to tobie będziemy gratulować!!!:tak:;-)
Elfa życzę szybkiego zafasolkowania!!! trzymam kciuki za wizyte!!:-)

reklama

Wróciłam od lekarza:
pęcherzyk żółtkowy- 1 mm

gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szczesciaro los Ci podarowal prezent na same walentynki!!!!!!!!!
doszlo juz do Ciebie,ze bedziesz Mamusią?

Do góry