reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Kochanie najważniejsze żeby w ogóle było :tak::tak::tak: ale życzę Ci pieknych bliżniaczków :tak::tak::tak:
kochana ja też tak uważam oby się udało, kiedyś sobie wymyśliłam że bardzo bym chciala mieć ale mój mąż się przeraził, teraz jestem w sytuacji że tak bardzo pragnę dziecka że najważniejsze by się w końcu pojawiło i bylo zdrowe... teraz się cholernie boję IUI im bliżej tym większy strach a z drugiej strony nie mogę się doczekać!!!

na razie moje pięcioraczki rozwijają się w jak najlepszym porządku, lecz bardzo się martwię co będzie dalej. Zostało mi około 8 tygodni. Czuję się na razie dobrze, lecz jak dostanę jakichkolwiek bóli od razu zostanę zawieziona do szpitala i tam pozostanę do końca ciąży. Cała rodzina bardzo wspiera mnie w czasie tych ostatnich tygodni. U mnie w rodzinie zdarzały się już ciąże bliźniacze, moja ciocia nawet urodziła trojaczki, ale pięcioraczki w naszej rodzinie to będzie wielka rewolucja.

Martynka

Dlaczego sie boisz IUI ? Czego sie obawiasz ?
Bierzesz CLO teraz ? Piszesz ze chcialabys blizniaki. CLO wspomaga wzrost i rozwoj komorek, wiec sa zwiekszone szanse na bliznieta w porownaniu do naturalnego cyklu

kochana ja też tak uważam oby się udało, kiedyś sobie wymyśliłam że bardzo bym chciala mieć ale mój mąż się przeraził, teraz jestem w sytuacji że tak bardzo pragnę dziecka że najważniejsze by się w końcu pojawiło i bylo zdrowe... teraz się cholernie boję IUI im bliżej tym większy strach a z drugiej strony nie mogę się doczekać!!!
Jestem z Tobą kochana :tak::tak::tak: jestem pewna ze wszystko sie uda i bedziesz miala kochane malenstwo :tak::tak::tak:
na razie moje pięcioraczki rozwijają się w jak najlepszym porządku, lecz bardzo się martwię co będzie dalej. Zostało mi około 8 tygodni. Czuję się na razie dobrze, lecz jak dostanę jakichkolwiek bóli od razu zostanę zawieziona do szpitala i tam pozostanę do końca ciąży. Cała rodzina bardzo wspiera mnie w czasie tych ostatnich tygodni. U mnie w rodzinie zdarzały się już ciąże bliźniacze, moja ciocia nawet urodziła trojaczki, ale pięcioraczki w naszej rodzinie to będzie wielka rewolucja.
Kochana uwazaj na siebie :-) i swoje kochane skarby :-) rodzina Cię wspiera w domku a my tu na forum :tak::tak::tak: pamietaj ze wszystkie jestesmy z Tobą i trzymamy za Was kciuki :tak::tak::tak:

Martynka

Dlaczego sie boisz IUI ? Czego sie obawiasz ?
Bierzesz CLO teraz ? Piszesz ze chcialabys blizniaki. CLO wspomaga wzrost i rozwoj komorek, wiec sa zwiekszone szanse na bliznieta w porownaniu do naturalnego cyklu
nic kochana nie biorę lekarz zalecił na naturalnym cyklu... nic narazie mam nie brać za 8 dni wizyta i dowiem się co dalej, nie mówiłam mu że bym chciała bliźnaiki, to tylko moje takie dawne marzenie.
Boję się przede wszystkim rozczarowania to taki strach w środku tak jaby obawa przed tym wszystkim co mnie czeka...
Podobno jestesmy w grupie osób które maja szanse że uda się za pierwszym razem, ale z tego co czytam na bocianie to najczęsciej 3,4 cyklu wychodzi... niestety.
Mam przeczucie że się uda!!! kurde ale moje przeczucie co do innych się sprawdza a co do mnie to raczej rzadko!

nic kochana nie biorę lekarz zalecił na naturalnym cyklu... nic narazie mam nie brać za 8 dni wizyta i dowiem się co dalej, nie mówiłam mu że bym chciała bliźnaiki, to tylko moje takie dawne marzenie.
Boję się przede wszystkim rozczarowania to taki strach w środku tak jaby obawa przed tym wszystkim co mnie czeka...
Podobno jestesmy w grupie osób które maja szanse że uda się za pierwszym razem, ale z tego co czytam na bocianie to najczęsciej 3,4 cyklu wychodzi... niestety.
Mam przeczucie że się uda!!! kurde ale moje przeczucie co do innych się sprawdza a co do mnie to raczej rzadko!
sprawdzi się zobaczysz kochana :-):-):-):-) ja mam przeczucie że sie sprawdzi Twoje przeczucie i ze wam się uda :tak::tak::tak:

reklama
Do góry