reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

witajcie dziewczynki!
Elisabeth GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D
julitko i mezatko WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!:-D:-D:-D
a ja mam zlego humora i chyba uwierze mamie ze przed malpa i w trakcie lepiej nic nie piec! ehhhh... pizza mi nie wyszla :-:)-:)-:)-:)-( ciasto w ogole nie wyroslo :baffled: mam nadzieje ze sie nie potrujemy :baffled: dooopaaaaa!!!! :-(

reklama
Witajcie kochane w niedzielne popoludnie:-):-):-):-)

Nie bylo mnie na forum 2 dni i myslalam, ze bede miec duzo do czytania a tu chyba tylko 12 stron do przeczytania:tak:

Julitko
''Wszystkiego czego pragniesz, czego szukasz oraz o czym marzysz. Wielu pięknych chwil, dni, miesięcy i lat. Bukietu kwiatów co dzień, miłego słowa co chwilę oraz szczęścia przez cały czas!!!.
Spelnienia najwiekszego marzenia w Twoim zyciu - Oby dzidzia pojawila sie w Twoim zyciu jak najszybciej!!'':tak:

Julitko, Romka, Marzenixx, Kingus, Lilu19, Sylwka22, Martyna222, Malwina, Karola.de - mam nadzieje, ze nie pominelam nikogo:-) bardzo wam dziekuje za zyczonka kochane!!!:tak:Nigdy nie dostalam ich jeszcze tak duzo:tak::-):tak:

Elisabeth - WIELKIE GRATULACJE SZCZESCIARO!!!:tak::tak::tak:

Pozdarwaim Was wszystkie i uciekam, bo idziemy z mezem na kolacje:tak::tak:

Julitko - Moze poloz sie w lozeczku, odpocznij, wypij ciepla cherbatke z soczkiem malinowym i zdrzemnij sie na troszke:tak::tak:Mam nadzieje, ze Ci przejdzie to zle samopoczucie:tak:Sciskam mocno;-)
Dziękuję Ci kochana za zyczenia :tak::tak::tak: tak wlasnie zrobię zaraz się położe w łóżeczku :tak: udanej kolacyjki życze :tak:

witajcie dziewczynki!
Elisabeth GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D
julitko i mezatko WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!:-D:-D:-D
a ja mam zlego humora i chyba uwierze mamie ze przed malpa i w trakcie lepiej nic nie piec! ehhhh... pizza mi nie wyszla :-:)-:)-:)-:)-( ciasto w ogole nie wyroslo :baffled: mam nadzieje ze sie nie potrujemy :baffled: dooopaaaaa!!!! :-(
dziekuje kochana za zyczenia :-) nie potrujecie sie kochana :tak::tak: buziaczki

........ELISABETH MEGA..... ...........GRATULACJE.................... , ten mieciąc jest poprostu magiczny oby wiecej takich pieknych miesięcy. Tylko nas nie opuszczaj kochana, bo mu tu musimy na boieząco wiedziec co u ciebie i jak się miewa maleństwo. Chyba szalejesz ze szczęścia, ach bardzo sie cieszę, z twojego szczęścia -tylko dbaj o siebie kochana, a i jeszczę poproszę o porcyjkę fluidków, bo na pierwszą sie nie załapałam.;-)

JULITKO I MĘŻATKO W DNIU URODZIN ŻYCZENIA ZDROWIA I SZYBKIEGO MALEŃSTWA POD SERDUSZKIEM:tak:
A ja mam doła, brzuch mnie boli chyba załapałam grypę żołądkową od małej. Córcia nic nie chce jeść już 5 dzień:-(podziubie i tyle.

Ludzie miast i wsi, lasencje przebrełam przez te informacje.

Mam nadzieje, że niczego nie pomyle.

Elizabeth - CIĘŻARÓWKO GRATULACJE. Zdrowia, zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia oczywiście razy 2.

Mężatko i Julitko - WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJ, NAJ, NAJ, NAJ, NAJ.

Marzenixx - przykro mi z powodu prawka. Napisz (oczywiście jak chcesz) dlaczego do tej pory uwalałaś. Za każdym razem to samo czy za każdym razem zaś coś innego ci wymyślali.??????????????????????????

Justynka98769 - babo odwaliłaś ekstremalną jazde bez trzymanki. 5 - raczki, kobito gratuluje.

Kaprycha ty stara alkoholiczko - zaś następny ślad pokrewieństwa prysnął. Nie martw się Jadźka najwyżej damy się pokroić i zafasolkujemy tylko wcześniej musimy się nawalić - RAZEM.

Wszystkie dziewczyny, które się świetnie bawiły czytając mnie i Kaprychę niech wiedzą, że to było zrobione specjalnie dla WAS. Był ułożony scenariusz jak i plan wydarzeń. Ja i Kaprycha jesteśmy abstynentkami i wręcz brzydzimy się alkoholem. Wszystkie teksty były wynikiem współpracy z czołowymi kabaretami RP.

U mnie wczorajsze walenie tynków - bez rewelacji, dzień jak co dzień, nie każcie mi o nim pisać bo się rzucę do gardła i przegryzę tętnicę.

A tak w ogóle to witam i rozsyłam buziaczki.

Jutro ma przyjść @ i na bank przylezie.

Ostatnia edycja:
JULITKO I MĘŻATKO W DNIU URODZIN ŻYCZENIA ZDROWIA I SZYBKIEGO MALEŃSTWA POD SERDUSZKIEM:tak:
A ja mam doła, brzuch mnie boli chyba załapałam grypę żołądkową od małej. Córcia nic nie chce jeść już 5 dzień:-(podziubie i tyle.
dziekuje kochana :-) oj bidulko nasza :-(
Ludzie miast i wsi, lasencje przebrełam przez te informacje.

Mam nadzieje, że niczego nie pomyle.

Elizabeth - CIĘŻARÓWKO GRATULACJE. Zdrowia, zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia oczywiście razy 2.

Mężatko i Julitko - WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJ, NAJ, NAJ, NAJ, NAJ.

Marzenixx - przykro mi z powodu prawka. Napisz (oczywiście jak chcesz) dlaczego do tej pory uwalałaś. Za każdym razem to samo czy za każdym razem zaś coś innego ci wymyślali.??????????????????????????

Justynka98769 - babo odwaliłaś ekstremalną jazde bez trzymanki. 5 - raczki, kobito gratuluje.

Kaprycha ty stara alkoholiczko - zaś następny ślad pokrewieństwa prysnął. Nie martw się Jadźka najwyżej damy się pokroić i zafasolkujemy tylko wcześniej musimy się nawalić - RAZEM.

Wszystkie dziewczyny, które się świetnie bawiły czytając mnie i Kaprychę niech wiedzą, że to było zrobione specjalnie dla WAS. Był ułożony scenariusz jak i plan wydarzeń. Ja i Kaprycha jesteśmy abstynentkami i wręcz brzydzimy się alkoholem. Wszystkie teksty były wynikiem współpracy z czołowymi kabaretami RP.

U mnie wczorajsze walenie tynków - bez rewelacji, dzień jak co dzień, nie każcie mi o nim pisać bo się rzucę do gardła i przegryzę tętnicę.

Dziekuję słonce :-) u mnie @ ma być pojutrze i tez pewnie przylezie

reklama

Może nie będzie tak źle ;-);-)

Zdrówka życzę :tak:

Witaj :-)

Do góry