martyna222
udało się ! :)
nie rozumiem pytania?Aha.... Bede trzymac kciuki, zeby sie udalo na naturalnym
Wiecie ktora metoda bedziesz miala robione ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie rozumiem pytania?Aha.... Bede trzymac kciuki, zeby sie udalo na naturalnym
Wiecie ktora metoda bedziesz miala robione ?
rozumiem!?Martynko
No sa 2 podstawowe metody - w zaleznosci gdzie bedzie "wprowadzenie". Macica ?

Słabiutkie plemniczki oliga....spermia ... faszeruję teraz męża witaminkami by polepszyć morfologię i salfazinem na poprawę ruchliwości i ilości i jeszcze kwasem foliowym - takie zalecenie lekarza!Eskcytujace...zobaczyc...
Bede trzymala kciuki za Ciebie
Powiedz prosze, jaki jest powod IUI ?
Może jednak nie ;-);-)wiecie co dziewczynki kurcze boli mnie brzuch chyba wredna @ sie zbliża duzymi krokami :--
-(
Masz rację dawno jej nie było:-(POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE,A CO SIE DZIEJE Z W.KROPECZKA?
A dziękuje dziś lepiej, wczoraj niedobrze mi było przez cały dzień a dziś tylko mocno piersi bolą. Apetyt mam tylko rano w ciągu dnia muszę się zmuszać do jedzenia.
Kinguś jak się czujesz?![]()
O to będziesz miała zajęcie. W czasie odpoczynku zajrzyj do NasKinguś będę się starała częściej zaglądać i pisać ale w tym tygodniu już koniec mojego lenistwa :-( do tego remont mnie czeka![]()

Kochana uda się Wam , nie bój się jestem z Tobą ;-)
Boję się przede wszystkim rozczarowania to taki strach w środku tak jaby obawa przed tym wszystkim co mnie czeka...
Podobno jestesmy w grupie osób które maja szanse że uda się za pierwszym razem, ale z tego co czytam na bocianie to najczęsciej 3,4 cyklu wychodzi... niestety.

Nigdy nie dostalam ich jeszcze tak duzo
:-)

Ale dzień jakis taki do niczego, nie najlepiej sie czuje, chce mi sie spac, wcale nie chce mi sie jesc ( hehe z tym akurat dobrze, chociaz brzuch mi spadnie hehe ) jakos mi tak nie dobrze i ten brzuch pobolewa :-(

Mam nadzieje, ze Ci przejdzie to zle samopoczucie
Sciskam mocno;-)