reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

DROGIE KOLEŻANKI:) pamiętacie mnie jeszcze?:)

Miło mi poznać równieć wszystkie nowe staraczki,a sporo się ich przez ten miesiąc pojawiło....

wrócilam...pamiętacie że mówiłam że wrócę jak zobaczę II...i wróciłam....
@ mam dostać jutro lub w środę a II kreski są już wyraźne..oby tylko @ nie przyszła....

nie ciesze się jeszcze bo to tylko test..roznie moze byc.....

GRATULACJE KOCHANA :-D
przypomnij nam prosze ile sie staralas o fasolke ???

Kochane dziewczynki ze staraczek 2008 nasza kolezanka asus zostala mamusia :tak: Urodzila synka Macieja :-)

reklama
Uda sie uda zobaczysz tylko trzeba wierzyć, a te lutowe fasoleczki to chyba jakaś śniezynka rozsyluje razem ze śniegiem.

Główka do góry póki nie ma @ to jest nadzieja.;-)

Już chyba kazda z nas ma dość tych wstrętnych pojedyńczych krech....:baffled:
Wiem kochana ze poki nie ma @ to jest nadzieja :tak::tak::tak: dlatego jeszcze czekam :-):-):-)

Kochane dziewczynki ze staraczek 2008 nasza kolezanka asus zostala mamusia :tak: Urodzila synka Macieja :-)
To świetnie :tak::tak::tak:

no prosze prosze co tu sie dzieje,, lauraona, katarzynak 1979 - ogromne gratulacje dziewczynki...:rofl2:

julitka- zycze fasolki okazji twojego swieta i nie tylko:rofl2: bo to jest chyba najwieksze marzenie dziewczynek na tym forum:rofl2:

marzenixx- dziekuje kochana:rofl2:

no prosze prosze co tu sie dzieje,, lauraona, katarzynak 1979 - ogromne gratulacje dziewczynki...:rofl2:

julitka- zycze fasolki okazji twojego swieta i nie tylko:rofl2: bo to jest chyba najwieksze marzenie dziewczynek na tym forum:rofl2:

marzenixx- dziekuje kochana:rofl2:
Nie dziękuje kochana :tak::tak::tak: kochane a mam pytanko głupie bo głupie ale nikt mi nie pomoże tak jak wy :tak: czy jak jest fasolka to boli brzuch tez tak jak na @ czy wtedy wcale nie boli ??

:-)witam kolezanki

Matko nadrobic was, to graniczy z cudem!!!chyba mi się nie uda....

Na początku

Elizabeth WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!! widzisz jak to jest, czasem ktos odchodzi, zeby narodzic się mogl ktos...Gratulacje! dbaj o siebie i o swoje szczęscie:tak:

LauraOna i Katarzynka1979 Wam rowniez gratuluje i dbajcie o siebie, spokojnych 9 msc!!!!:-)

Lilu super wiesci o Asus!!! fajnie ze napisalas.A jak przeprowadzka???a wiesz z jest taki przesąd ze na "nowych murach " to się szybko w ciąże zachodzi???oby się sprawdzilo:-);-)

marzenixx oj kochanie przytulam z tym prawkiem, wiem co czujesz, ja ten temat omijam.....a dlaczego chcecie zmienic mieszkanko? a zapytam z ciekawosci ze ile mozna w waszym miescie kupic mieszkanie takie ok.50 m.?

A i jeszcze czytalm o tych picioraczkach...W co trudnoi mi uwierzyc.Zobaczę zdjęcie to się przekonam.STARA ZASADA NA BB-NIE KARMIC TROLI

od października ale tak z tym staraniemto różnie było... na pewno 2-3 cykle byly takie porządne..

ale ja jakoś nie wierze w to..mam skurcze jak na @.... moze jednak przyjdzie. dzis ot tak po prostu zrobilam test...nie wiem dokladnie kiedy powinna @ przyjsc. Dzis jest 25dc. Zawsze mialam cykle 25-27 ale ostatni był 31...
:rofl2:
dziękuję- mam nadzieje ze będzie dobrze...bo jakoś teścik teścikiem, ale kurcze moze to jakas pomyłka...

od października ale tak z tym staraniemto różnie było... na pewno 2-3 cykle byly takie porządne..

ale ja jakoś nie wierze w to..mam skurcze jak na @.... moze jednak przyjdzie. dzis ot tak po prostu zrobilam test...nie wiem dokladnie kiedy powinna @ przyjsc. Dzis jest 25dc. Zawsze mialam cykle 25-27 ale ostatni był 31...

dziękuję- mam nadzieje ze będzie dobrze...bo jakoś teścik teścikiem, ale kurcze moze to jakas pomyłka...
Bedzie dobrze kochana zobaczysz :tak::tak::tak:

Matko nadrobic was, to graniczy z cudem!!!chyba mi się nie uda....

Pipko ale Cie dlugo nie widzialam/czytalam. Co tam slychac?

Dziewczynki mam mega sresa. Wlasnie dzwonilam po wyniki. Pani mi nic nie chciala powiedziec ( normalnie, mowia czy wszystko jest ok). Wziela tylko numer i powiedziala, ze lekarz musi wyniki skonsultowac i do mnie odzwonia. Martwie sie, bo dlugo byla cisza w sluchawce :-( Do strachliwych nie naleze ale tym razem mnie troszke zdolowalo. Wypalilam 2 papierochy pod rzad. Oby sie okazalo, ze niepotrzebnie panikuje :-D

Buzka

Lilu super wiesci o Asus!!! fajnie ze napisalas.A jak przeprowadzka???a wiesz z jest taki przesąd ze na "nowych murach " to się szybko w ciąże zachodzi???oby się sprawdzilo:-);-)

A i jeszcze czytalm o tych picioraczkach...W co trudnoi mi uwierzyc.Zobaczę zdjęcie to się przekonam.STARA ZASADA NA BB-NIE KARMIC TROLI

Przeprowadzka przeszla pomyslnie :tak: juz wszystko rozpakowane i poukladane na swoim miejscu ;-)
a co najlepsze chyba przesadzilam z tym " kryzysem " w swoim zwiazku bo juz jest wszystko ok :tak::-D w moim przypdku pomoglo milczenie :tak:
przesad znam, nawet wczoraj dzwonilam do taty i to samo mi powiedzial :tak: a on przeciez nawet nie wie ze sie staram o dzidzie :sorry2:

Co do piecioraczkow to chyba SCIEMA :angry:

Zlym mysla mowimy AAAASSSSSIIIIIOOOOO !!!!
Kochana jestes w ciazy, uwierz w to !!!!!! :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Przeprowadzka przeszla pomyslnie :tak: juz wszystko rozpakowane i poukladane na swoim miejscu ;-)
a co najlepsze chyba przesadzilam z tym " kryzysem " w swoim zwiazku bo juz jest wszystko ok :tak::-D w moim przypdku pomoglo milczenie :tak:

Zlym mysla mowimy AAAASSSSSIIIIIOOOOO !!!!
Kochana jestes w ciazy, uwierz w to !!!!!! :-)

nie moge uwierzyć..
cieszę się ze juz w porządku w waszym związku. U nas natomaist kryzys....
i przez to były te moje imprezki,pocieszanie, normalnie bym się nie napila:baffled:
ale teraz nie moge sie denerwowac jak coś....najwyżej będe sama z dzidzią:-)

Do góry