HankaM
Fanka BB :)
Dzięki Sylwka za wsparcie. Na razie trzymam nogi razem, czekam na @ jeszcze 3 dni i jak nie przyjdzie to w piątek rano robie drugi test. Jak zaś wyjdzie negatywnie a do poniedziałku @ nie przyjdzie to idę na pierwszą w swoim życiu betkę.
Oczywiście po drodze myślę o libacji alkoholowej w weekend tylko może się okazać, że nie będzie z kim pić.
Oczywiście po drodze myślę o libacji alkoholowej w weekend tylko może się okazać, że nie będzie z kim pić.

i jak czytam dziewczyny ledwo po 20 to mysle ze ja juz jestem za stara a to oczywiscie tez wina m bo on ciagle gadal a poczekajmy jeszcze bo to tamto sramto
a latka lecialy
często dziewczyny zapisywaly sie do lekarza od bezplodnosci i tak byly na tym skoncentrowane, na tych przyszlych badaniach ze zanim trafily do lekarza to byly zafasolkowane:-) catedra tak miała:-) byla u lekarza, a póxniej po kilku dniach test pozytywny. Bo pewnie nie myslala ze sie uda, tylko myslala co powie lekarz:-)
ha ha jak z złamanym sercem albo jeszcze gorzej
) i niedrozne jajniki czyli laparoskopia ale jeszcze sie ludze ze moze do tego nie dojdzie i sie uda glupia jestem co?