reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

Witam kwietnióweczki :-)
Ja wlaśnie zjadłam sniadanko po morfologii porannej, dżemik na bułce i kakałko :-D Idę dzisiaj odebrać od promotorki moją teorię mgr, brr, mojemu koledze napisała, żeby jej przyniósł pracę magisterską następnym razem, a nie jakiegoś gniota, mam stresa :szok:
Dzisia muszę jeszcze ugotować obiadek jakiś i znaleźć tanie biuro, które rozliczy mnie z holandią.
auliya - ja też ni znoszę papierosów, choć sobie podpalałam jako nastolatka. Jak idę do moich rodzicow - odkąd z nimi nie mieszkam - to przeżywam katusze, tam wszyscy jarają jak smoki. A jak widzę kobietę, która pochyla się nad wózkiem i dmucha temu dzieciaczkowi dymem, to mi się nóż w kieszeni otwiera. Ale uwaga - nietolerancja dla palaczy jest zaraźliwa, ja przejęłam to od M. i aż mnie dusi jak gdzieś dym czuję :-p
Miłego dnia dziewczynki :-)

reklama
julka spala do 8.30 spust do spania to ma po tatusiu:-Dten jak pojdzie spac a ja niewezme kluczy to moge stac i walic po drzwiach a jego nic nierusza.
Brat posiedzial z nami wypilismy herbatke poogladal bajki z nami i poszedl do domu spac, o 15 przyjdzie jeszcze raz bo z mala zostaje jak my pojedziemy na usg.

glupio sie przyznac ale ja cala pierwsza ciaze palilam, teraz juz przed ciaza rzucilam ale wdedy to moglam jesc papierochy tak mnie ciagnelo.

teraz to ja tak samo rzucilam pol roku przed ciaza i niewyobrazam sobie znowu palic, mezus to tylko na balkonie pali bo w domu niepozwalam, nawet teraz w taka sniezyce musi na balkon wychodzic.

teraz to ja tak samo rzucilam pol roku przed ciaza i niewyobrazam sobie znowu palic, mezus to tylko na balkonie pali bo w domu niepozwalam, nawet teraz w taka sniezyce musi na balkon wychodzic.

my balkonu nie mamy, więc mój wychodzi na ogródek, znaczy się teraz na zaspy śnieżne:-D ;-) ale przez to mniej pali

Witajcie:)
a ja dzisiaj przysypiam cały dzień, rano musiałam wstać żeby zarejstrowć się do gina, no i po śniadanku sen nas dopadł:) a teraz gotuje pomidoróweczke:) wiecie, jakoś ostatnio nie mam w ogóle pomysłów na obiady.....mam już dosyć gotowania:) ja nie palę ale denerwuje mnie jak sąsiedzi dmuchają przez okno, zwłaszcza latem kiedy okna pootwierane, śmierdzi strasznie i potem jeszcze jakieś pety i popiół na parapecie:( no ale co zrobic....
zaraz będzie obiadek a potem na wizytę do lekarza na 12.30 i na zakupki do leclerca bo jest w promocji posciel(19,9) i przescieradełka (9,9)dla dzieci. Musze sprawdzic jakie sa gatunkowo i moze cos kupie, bo chyba ze 3 zmiany poscieli przydałoby sie miec:))
pozdrawiam i zyce zdrowka chorym dziewczynkom:))

Czesc wyspane i niewyspane;-)

Powiedz mi tylko czy było powiązanie piramid i gwiazdozbioru pas oriona? poluję na ten film - widziałam tylko fragment w liceum na jakiejś wychowawczej i nie wiedziałam, że będę miała problem z odnalezieniem go.
ooo popatrz, tego nie widzialam, zaraz bedziemy szukac:-) niestety, to co ogladalismy, to bylo 7 cudow starozytnego egiptu - piramidy, sfinks, swiatynia Hatszepsut, dolina krolow, swiatynia w karnaku, gora synaj i abu simbel. W nieco innej kolejnosci, ale te obiekty w kazdym razie. Mam malego jobelka jesli chodzi o starozytny egipt, teraz czytam swietna cegle o Nefertiti, a w ogole to mam pierwsze niemieckie wydanie ksiazki o odkryciu grobowca Tutankhamona - w gotyku, ale pieknie wydane;-)mialam zdawac na archeologie, ale jednak wyladowalam na socjologii...a zeby bylo smieszniej, w Egipcie nigdy nie bylam:zawstydzona/y: i raczej nie pojade - tam jest zdecydowanie za goraco, uwielbiam zime:-)

No, pokawkowalam, poogladamy Przyjaciol i tylki w gore - jade telefona przerzucac do Play, bo mnie Era wkurzyla:-)

Kamile trzymam kciuki!!!!!!!

a wizytujacym powodzenia!!!!!

Hej dziewczyny! Ja już chyba nie nadrobię tych zaległości. Wpadam do mego mieszkanka tylko wtedy jak przychodzą fachowcy. Właśnie czekam na hydraulika.
Pan przywiózł mi kanapę, którą oddałam do renowacji - wygląda lepiej niż świeżo po kupnie. Ten tapicer, to zdolniacha:tak: i najważniejsze, że tani :tak:
W kuchni na razie postępów nie widać, ale kasa leci jak szalona:no:. Wczoraj jeździłam po zakupy - budowlane i samochód nie chciał odpalić. Tak się zdenerwowałam, że mała zaczęła tak skakać, jakby miała wyskoczyć. Jakiś Pan mi pomógł, okazało się, że trzeba było walnąć w rozrusznik :zawstydzona/y:.
bluebell - właśnie, mój M jest teraz w twoim mieście:tak:. Dziś dzwonił, że jest cieplej, ale wczoraj to gwizdało:szok:. Trochę mi ciężko jak jego nie ma, ale mam nadzieję, że to tylko te 2 tygodnie:tak:
U mojej mamy gdzie teraz mieszkam nie ma netu, więc będę teraz do was zaglądać nie regularnie, ale wszystkie mocno całuję i ściskam. A jak z tym zamkniętym - już coś wiadomo?

Siruna - właśnie widzę po wykresach, że łączą nas te same roczniki - ślubu, narodzin pierworodnych dzieciaczków, no i tego szkrabka, co nosimy w sobie :-)

reklama
Hej babkiczki

Ja już po śniadanku, toszkę was poczytałam. Widzę, że nie tylko ja mam problem ze snem, dziś wierciłam się całą noc i moja Zuzia tak się w brzuchu wierciła, aż czasami bolało mnie ... Mam nadzieję, że jak się urodzi to nie będzie tak fikać :-p

Idę pranko nastawić
Miłego dnia

Do góry