reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

witam z syberii:-D

ja dzisiaj sie nie wyspałam :baffled: poszłam spać późno a musiałam wstać rano bo musieliśmy pojechać do gazowny bo za gaz nam przyszło 220 zł:szok::szok: dla dwóch osób, mieszkanie mamy od lipca a mieszkamy tam od połowy grudnia i ciekawe skądy tyle gazu naliczyli, pojechałam z bojowym nastawieniem:angry::angry: żeby pani mi to wyjaśniła i okazało sie że nie mieli z czego naliczyć bo gazu nikt nie używał od lipca wieć system komputerowy wyliczył sobie jakąś śtrednią:confused::confused: no ale cóż i teraz obliczyliśmy 67 zł:rofl2: no to chyba jest różnica jak sie nie człowiek nie upomni i nie sprawdzi to człowieka ładnie zwałują:baffled::baffled:

nic zmykam gotować obiad bo meżuś do pracy idzie
buźka

reklama
Hej Kobitki,
podczytuje Was cały czas ale jakoś weny do pisania brak.
Wogóle ciężko mi się zabrać do czegokolwiek, nawet do prania dzidziowych rzeczy... no ale w końcu zaczęłam od pieluszek i właśnie się piorą. A ciuszki musze na poczatek posegregować kolorami i temperaturą prania.

Kamile gratuluję! przepiękne zaręczyny :) Romantyk z tego Twojego narzeczonego :)

Co do piwka to ja mam ochotę wielką ale jedyne co to czasem wezmę mini-łyczka od M i póki co musi wystarczyć.

No i to chyba tyle narazie.. ide robić kawkę i wezmę się za te ciuszki:blink: Pa

Czesc wyspane i niewyspane;-)
ooo popatrz, tego nie widzialam, zaraz bedziemy szukac:-) niestety, to co ogladalismy, to bylo 7 cudow starozytnego egiptu - piramidy, sfinks, swiatynia Hatszepsut, dolina krolow, swiatynia w karnaku, gora synaj i abu simbel. W nieco innej kolejnosci, ale te obiekty w kazdym razie. Mam malego jobelka jesli chodzi o starozytny egipt, teraz czytam swietna cegle o Nefertiti, a w ogole to mam pierwsze niemieckie wydanie ksiazki o odkryciu grobowca Tutankhamona - w gotyku, ale pieknie wydane;-)mialam zdawac na archeologie, ale jednak wyladowalam na socjologii...a zeby bylo smieszniej, w Egipcie nigdy nie bylam:zawstydzona/y: i raczej nie pojade - tam jest zdecydowanie za goraco, uwielbiam zime:-)

No, pokawkowalam, poogladamy Przyjaciol i tylki w gore - jade telefona przerzucac do Play, bo mnie Era wkurzyla:-)

Kamile trzymam kciuki!!!!!!!

a wizytujacym powodzenia!!!!!
skankunka zastanów się z tym pleyem:rofl2::rofl2:
może inna siec ale nie pley bo to naprawdę szkoda nerwów..
Wiem bo pracuje w tej branży..

Ja też witam Was kochane po koszmarnej nocy.

Mam dziś sporo do pozałatwiania na mieście a nie wiem nawet czy uda mi się spod domu ruszyć autkiem bo zasypane śniegiem i podjazd pod górkę i to tyłem. Muszę spróbować.

Zjadłam śniadanko, kawkę zbożówkę wypiłam to zmykam się szykować do wyjścia.

Co do używek w ciąży typu % lub fajeczki to u mnie z dniem kiedy test ciążowy wyszedł pozytywny automatycznie jakaś blokada się włączyła, może dla mnie nic z tych rzeczy nie istnieć.

pa

Caro no i lipa, przechodzimy firmowo...pomysl mojego M, nie bardzo mam wyjscie, wszystkie numery przenosimy...a jakich nerwow?;-)

ja pracuje w innej sieci a oni czyli pley dzierżawią od nas nadajniki i często jest totalny brak zasięgu, jeżeli chodzi o usługi to tak jak w każdej sieci są lepsze i gorsze promocje i taryfy.
Nie polecam PLEY bo póz niej jak byś chciała zrezygnować i przejść do innej sieci to masakra nic nie działa.

Cześć kobiety.

W związku z tym że od przeszło tygodnia nie potrafię was doczytać żeby być na bieżąco więc się wcinam a w miarę czasu będę podczytywać wstecz :zawstydzona/y: Jakoś teraz ciągle brakuje mi czasu, wciąż coś robię, a to sprzątam, a to myję, a to układam, a to prasuję, zaś pranie mi się pierze i jeszcze jedno mam w planie :szok: normalnie szok, chyba mi się syndrom włączył.

Byłam u okulisty i na szczęście moja wada pozwala na poród SN.
Przez ostatne kilka dni bardzo często brzuch mi się napina, i mam skurcze. W związku z tym, że termin z OM mam na 27 marzec przyspieszyłam przygotowania (mimo, że lekarz mówi że w 1 połowie kwietnia powinnam urodzić). Przez te moje dolegliwości mam trochę stracha że jednak nie wytrzymam tyle :szok: a może i dobrze bo mam już dość :-( wszystko mnie boli czuję się jak słonica i mam co raz częstrze doły, ale to zauważyłam, że jest nas więcej :sorry2:

No w końcu mogłam się wygadać- trochę mi lepiej.
Idę teraz obiadek robić, a dziś zupa z ryżem, ziemniaczki, schabowe i mizeria.
Pozdrawiam Was gorąco.

Dla Lilian i Roksanki dużo sił i zdrówka.
PS. Myślalam o Was codziennie i trzymałam kciuki, po przeczytaniu wiadomości o odejściu Patrysi ubeczałam się jak głubia. Walczcie dalej. Całuję.

Ja mam PLAY i nie narzekam, z sama siecią nie mam problemów, tylko telefon mi sie czasem wyłącza, ale to już inna sprawa...;-)

Mam fotkę z telefonu z moich zareczyn niespodziewanych, jakość nienajlepsza, ale oto ona:

picture4210.jpg

Idę cos gotować, ale mi się nie chce, a jak patrzę za okno i wiem, że niedługo musze wyjść... masakra, śnieg sypie, wiater wieje... :wściekła/y: Ja chcę już wiosnę!!! :cool:

reklama
Do góry