zajmij się sobą, zrób sobie jakąś przyjemność a on niech spada;-)
na facecie świat sie nie kończy! na sexie tez nie...a jesli bardzo bedzie ci to przeszkadzalo i nic sie nie zmieni to są inni...wiem ze to brutalne co mowie, ale takie zycie. Sama o tym myślałam. ALe pojawila się fasolka i juz mi nie można tak myśleć;-) Chciałabym aby tylko wszystko pomyślnie się zakończyło i dzidiza była zdrowa - to najważniejsze! a facet..nie ten to będzie inny...
Piękne i młode jestesmy, i fajne, prawda???
ja sie zpaisalam na silownie zeby sobie humor poprawic i było suuuuper, no ale juz nie chodzę.......
a własnie czy chodzenie na bieżni może zaszkodzić fasolce? takie deikatne dreptanie?
Masz racje, trzeba sie zajac soba, myslec przede wszystkim o wlasnych przyjemnosciach, a facet niech spada, oni i tak sa egoistami i mysla tylko i wylacznie o sobie (szczegolnie jak juz maja obraczke na palcu
). Nie jest jednak latwo zajac sie soba, kiedy serce rwie sie do ukochanego... bo tak naprawde przeciez go kocham...Nie sadze zeby bieznia zaszkodzila - ale skoro chodzi tylko o dreptanie, to moze w takim lepiej razie lepsze beda po prostu spacery na swiezym powietrzu?? Oczywiscie nie rob nic ponad sily!

i nauczylismy sie po prostu kochac te wszystkie motylki w brzuchu przy zakochaniu to prysz mowie wam!
duzo na ten temat czytalam roznym psychologicznych wywodow ale to sie wszystko sprawdzilo! dlaczego tak duzo par sie rozpada po 1-3 latach malzenstwa - bo mija ten stan zakochania i ludzie sa sobą rozczarowani! zobaczcie jak teraz psioczycie .... jakie byly wasze oczekiwania zylyscie zludzenie idelnego romantycznego zwiazku! tak tak ja tez
przezwyciezycie to dziewczynki ale musicie byc twarde baby, stanowcze i konsekwetne nie obrazajcie sie tylko mocno i glosno mowcie co wam sie nie podoba! bierzcie z faceta przyklad tak przeciez jak im co sie nie podoba to wala tak ze czasami chce nam sie plakac! a oni nawet nie wiedza jak bardzo nas to zranilo!
ale widac taki sposob komunikacji im pasuje!
ale co mi szkodzi mu powiedziec czy moglby mi zrobic cherbate! przeciez nie jest jasnowidziem!