reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

Aniołek,nie martw sie na zapas.Nawet jakby co,tfu tfu,to pod kontrola jesteś i będzie dobrze.Zatrucie ciążowe to częsta rzecz.Ja też mam zrobić bilirubine,wskaźniki i takie tam w tym kierunku,profilaktycznie.
A u nas dzidzia planowana."czułam",że się udało,już dużo wcześniej,a test w dniu spodziewanej @ robiłam:-D

reklama
zimka jak ty mnie nie odwiedzisz to ja ciebie...jak sie chwalisz, że gosci dobrze uraczasz...bo ja tak lubie słodkosci...hahahahahahaah:-D

aniołku nie martw sie tym nabieraniem ja długo stałam w miejscu zero tycia a odkąd leze jakos zaczełam nabierac i kg. i pewnie i wody w organizmie

\zimka zgadzam sie ze szczesliwa od konca czerwca do wrzesnia chyba bede w pl gdzies miedzy gliwicami i olsztynem wiec... nie kus nie kus

Witam w Tłusty Czwartek, ja już po porcji paczków jestem:) haha sama wygladam jak taki paczek;-)
Oto mój synuś w 29 tc i 4 dni

Załączniki

• 00511111111.jpg
    00511111111.jpg
    7,5 KB · Wyświetleń: 46
Uff, doczytałam Was, nie było mnie 2 godz a tutaj tyle napisane, niesamowite jesteście.

Na szczęscie udało mi się bez trudu dzisiaj wyjechać autkiem sprzed domu, zrobiłam zakupy i zaraz zabieram się za robienie pączusiów. Oczywiście w każdym sklepie tak pachniało pączkami że po prostu nie mogłam nie kupić chociaż kilku i takim oto sposobem zjadłam już 2. Za godz muszę zmierzyć cukier i zobaczę czy mi wolno będzie jeszcze czy na tym już koniec.

Co do planowania dzidzi to my staraliśmy się równy rok o naszego Juniora, i udało się dopiero jak sobie już odpuściliśmy, trzeba było wyluzować i wtedy nagle się udało a test robiłam 4 dni przed spodziewanym okresem bo coś czułam podświadomie że chyba jestem w ciąży.

Kina- synuś śliczny.

kinia sliczne zdjecie dzidzi:-)

my o drugie dziecko staralismy sie w 2007 roku(chcielismy mala roznice wieku) ale niestety poronilam, w styczniu 2008 zaczelismy ponowne starania ale nic z tego niewyszlo wiec darowalismy sobie bo we wrzesniu wesele a chcielismy tak abym urodzila przed weselem, udalo sie dopiero jak sobie odpuscilismy przed samym weselem dowiedzialam sie o ciazywidac ze jak czlowiek sobie odpuszcza to wtedy sie udaje, pomiedzy Julia a braciszkiem bedzie 2,5roku roznicy.

dzieki za slowa otuchy mam nadzieje ze jednakokaze sie ze wszystko ok i to niejest to zatrucie tylko ze poprostu puchne od tak sobie.

No my też dośc dlugo się starallismy 2 LATA:( ciagle na hormonach i w końcu jak przestałam intensywnie o tym myśleć to miło się zaskoczyłam , w końcu zobaczylam te dwie upragnione kreseczki:tak:

\zimka zgadzam sie ze szczesliwa od konca czerwca do wrzesnia chyba bede w pl gdzies miedzy gliwicami i olsztynem wiec... nie kus nie kus
Huhuh kochana no to w sumie jakby tak Was przygnalo znowu do aquaparku do TG, to wpadaj do lasu na grilla:-):-)

Ja sie chyba jutro na badania wybiore, bo robilam 2 tyg temu, a lepiej bedzie miec aktualne. Poza tym czeka mnie wycieczka do Katowic do biblioteki i M mnie wykorzysta do zaopatrzenia go w proszki do napelniania tonerow...

Kurcze, chcialam isc pod prysznic, ale dopiero po godzinie przestala mi jako tako krew leciec z kolana:wściekła/y::wściekła/y:mialam trzy malusie blizny po operacji na tym kolanie, a teraz bede miala 10cio centymetrowe poziome krechy:wściekła/y: no nic to, modelka juz raczej nie bede:-) dziadki z parteru uraczyli mnie paczkami - skromnie zjadlam dwa, jeden z bita smietana, drugi z dzemem i od razu robie sobie herbate mietowa:-)

reklama
wrzuciłam sobie te pączki na tapetę i ślinka mi cieknie... coś widzę że mi bb szwankuje bo jak daję przejdź na ostatni nieprzeczytany to albo mi wyświetla poprzedni stan i muszę do przodu przewijać albo się okazuje, że czegoś nie widziałam. Gdybym się nie uparła obejrzeć zdjęcia pączków to by mi 2 str poszły precz i nie wiedziałabym co pisałyście.
Ja dostałam ślinotoku i nie ma zmiłuj się wychodzę do piekarni pod blok - powinni jeszcze coś mieć - mam nadzieję :D

Po powrocie będę musiała wątek zakupowy nadrobić bo składam dzisiaj zamówienie... a teraz w butki chop i po pyszności idę bo pora na jakąś kawkę dziś może wypiję sobie puszczalską - jak świętować to na całego
;-)

Do góry