Julitka
Nadzieja umiera ostatnia
JEDNA JEDNA JEDNA GRUBA KRECHA !!!!! :-
-
-
-( ani cienia drugiej :-
-
-
-( choćby najmniejszego NIC :-
-
-( moja nadzieja właśnie prysnęła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
JEDNA JEDNA JEDNA GRUBA KRECHA !!!!! :--
-
-
-
-
oj ty gluptasku i te lobuzice cie namowily!!!!!!JEDNA JEDNA JEDNA GRUBA KRECHA !!!!! :--
-
-
-
-
Kurcze miałam malenka nadzieje ze własnie się udało ale znowu nic poraz kolejny jedno wielkie roczarowanie a myslalam ze ten bromek juz mi uregulowal cykle ostatni mialam regularnie wiec teraz jak mi się 2 spoznia to pomyslalam ze w koncu i mi sie udalo ....przykro mi - przytulam , wiem co czujesz...miesiąc temu tez czekalam na @, spoznila się 6 dni. Kochana, niedługo następna szansa!!!
oj ty gluptasku i te lobuzice cie namowily!!!!!!
- to do was dziewczynki!!!!!
skarbie po pierwsze to twoj sikaniec byl tak rozcienczony ze do grannic mozliwosci! po drugie o jakiej czulosci masz testa?
czuły- wykrywa obecność HCG już przy stężeniu 25 mlU/mloj ty gluptasku i te lobuzice cie namowily!!!!!!
- to do was dziewczynki!!!!!
skarbie po pierwsze to twoj sikaniec byl tak rozcienczony ze do grannic mozliwosci! po drugie o jakiej czulosci masz testa?
JEDNA JEDNA JEDNA GRUBA KRECHA !!!!! :--
-
-
-
-
Kurcze miałam malenka nadzieje ze własnie się udało ale znowu nic poraz kolejny jedno wielkie roczarowanie a myslalam ze ten bromek juz mi uregulowal cykle ostatni mialam regularnie wiec teraz jak mi się 2 spoznia to pomyslalam ze w koncu i mi sie udalo ....![]()
skoro już kupiłam to zrobię jutro rano jeszcze jeden, ale nie liczę na wiele :-(nie krzycz na kobiete w ciązy;-);-);-)
Julitka - powtorz jutro rano. Ja tam wole zawsze zrobic, przynajmniej jakies doswiadczenie jest;-)jak jutro Julitce wyjdą II to będzie inne dziewczyny pocieszac w przyszłości, ze I kreska to nic złego
Wy jesteście takie kochaneJeszcze sie nie doluj kochana, wiadomo, ze powinno sie robic z porannego moczu! Ten popoludniowy MOGL cos wykazac, ale to ze nie wykazal, to NIE ZNACZY, ze nie ma fasolkiKoniecznie powtorz test jutro rano, ja nadal za Ciebie trzymam kciuki!
kotenku czuly to jest przy 10mlU/ml przy 25 jest to średniej czulosci w tej chwiliczuły- wykrywa obecność HCG już przy stężeniu 25 mlU/ml