reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
JEDNA JEDNA JEDNA GRUBA KRECHA !!!!! :-:)-:)-:)-( ani cienia drugiej :-:)-:)-:)-( choćby najmniejszego NIC :-:)-:)-( moja nadzieja właśnie prysnęła
oj ty gluptasku i te lobuzice cie namowily!!!!!! :sorry2:
:angry: - to do was dziewczynki!!!!!
skarbie po pierwsze to twoj sikaniec byl tak rozcienczony ze do grannic mozliwosci! po drugie o jakiej czulosci masz testa?

przykro mi - przytulam , wiem co czujesz...miesiąc temu tez czekalam na @, spoznila się 6 dni. Kochana, niedługo następna szansa!!!
Kurcze miałam malenka nadzieje ze własnie się udało ale znowu nic poraz kolejny jedno wielkie roczarowanie a myslalam ze ten bromek juz mi uregulowal cykle ostatni mialam regularnie wiec teraz jak mi się 2 spoznia to pomyslalam ze w koncu i mi sie udalo ....:wściekła/y:

oj ty gluptasku i te lobuzice cie namowily!!!!!! :sorry2:
:angry: - to do was dziewczynki!!!!!
skarbie po pierwsze to twoj sikaniec byl tak rozcienczony ze do grannic mozliwosci! po drugie o jakiej czulosci masz testa?

nie krzycz na kobiete w ciązy;-);-);-)

Julitka - powtorz jutro rano. Ja tam wole zawsze zrobic, przynajmniej jakies doswiadczenie jest;-)jak jutro Julitce wyjdą II to będzie inne dziewczyny pocieszac w przyszłości, ze I kreska to nic złego

JEDNA JEDNA JEDNA GRUBA KRECHA !!!!! :-:)-:)-:)-( ani cienia drugiej :-:)-:)-:)-( choćby najmniejszego NIC :-:)-:)-( moja nadzieja właśnie prysnęła

Kurcze miałam malenka nadzieje ze własnie się udało ale znowu nic poraz kolejny jedno wielkie roczarowanie a myslalam ze ten bromek juz mi uregulowal cykle ostatni mialam regularnie wiec teraz jak mi się 2 spoznia to pomyslalam ze w koncu i mi sie udalo ....:wściekła/y:

Jeszcze sie nie doluj kochana, wiadomo, ze powinno sie robic z porannego moczu! Ten popoludniowy MOGL cos wykazac, ale to ze nie wykazal, to NIE ZNACZY, ze nie ma fasolki :tak: Koniecznie powtorz test jutro rano, ja nadal za Ciebie trzymam kciuki!

nie krzycz na kobiete w ciązy;-);-);-)

Julitka - powtorz jutro rano. Ja tam wole zawsze zrobic, przynajmniej jakies doswiadczenie jest;-)jak jutro Julitce wyjdą II to będzie inne dziewczyny pocieszac w przyszłości, ze I kreska to nic złego
skoro już kupiłam to zrobię jutro rano jeszcze jeden, ale nie liczę na wiele :-(

reklama
Do góry