reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październik 2008

Dorotko och biedna Oliwcia. Utul ją i zaśnie maleńka.

Kaka pewnikiem tak ... ale uzgodnij z m czy już drugi dzidziuś w planach czy jeszcze czekacie ;-)

reklama
Na Hani poprzestajemy. Udał nam się pierwowzór - niczego poprawiac nie trzeba;-):tak::-D
To się rozumie samo przez się.
A Hanusia śliczniutka jest.

Wczoraj tam mi się przykro wieczorkiem zrobiło, jak usłyszałam o śmierci Kamili Skolimowskiej(rzucała młotem) - a mówią, że sport to zdrowie.
Ech ... 26 lat dziewczyna ... źle się poczuła i .... nie uratowano jej :-(

Madziunia powiem Ci, ze mam stracha...Hanulka taka mała a ja mogę nie zobacyzć jak się rozwija...nigdy nic nie wiadomo.

Wiesz ja też .... czasem nachodzą takie myśli głupie i tłumaczę sobie, że tak nakręcać się nie mogę.

A synkowi powtarzam, że kocham go nad życie i jeśli zajdzie taka sytuacja to oddam swoje aby jego ratować.
No i potok łez murowany ... ryczę wtedy strasznie.
Odreagowuję jedząc ... albo spacerując.

To przykre jak młody człowiek umiera.

Cześć kochane
wczoraj miałam kiepski dzień, ale zdaje się, że nie tylko ja :crazy:, dziś nie lepszy, choć byliśmy na bilansie i Niutek ładnie skoczył z wagą 7200!

Wykryli u nas w wodzie bakterie e. coli i martwie się czy Szymciowi nic nie będzie :-(.
A tłusty czwartek zaliczony - 2 pączusie wciągnęłam:-).

Malena śliczne zdjęcie Izuni,
Dorotko współczuję, cośmi sięzdaje, że mieszkanie z G pod jednym dachem sięnie uda, wieczne awantury
Blondi :-:)-:)-:)-(, może jednak porozmawiasz z mamą sam na sam, bez Wiesia, bo on ma chyba na niąduuuzy wpływ.:crazy:

idę lulu

Witam wieczorkowo!
Miki dopiero usnął,kurcze ma 38st.nie wiem dlacego,może zęby?marudny cały dzień,M kupił mu Ibufen przed chwilą,chyba zaraz mu podam:-(
dorotkozawsze możesz isc do mamy,zlej tego drania!!

anai no to witamy (prawie) w domu!!!Szczęśliwej i bezpiecznej podóży życzę:-)

czarna a no Miki ma od urodzenia takie hairy,do tego co bym nie robiła,to mu stoją trendy na irokeza:-):rofl2: Teraz śmiesznie wygląda,bo z tyłu ma wytarte, na głowie irokoko, i po bokach takie już sięgają za płatki uszu ghihi Nie wiem po kim ma takie włoski,ja byłam łysa,M też

agamir no to jak tu ma nie być mały gaduła,jak tu całą familia polityków i politologów!:szok::rofl2::-D Tylko,żeby z niego jaka KACZKA nie wyrosła!!!:szok::-D ciekawe,co taki mały człowieczek sobie myśli jak tak krzyczy czy się cieszy?:confused:;-)

magdziunia smutno,że Twój dziadzia musiał odejść...mój dziadek ma 88lat i to jest mój ukochany dziadzia,więc Cię rozumien

kakaA ja zjadłam dziś 3 pączki,w tym jednego M,bo się najadł w pracy,to mu zabrałam,a co!!:baffled::-D Niech nam solidarnie tyłki rosną,a co!!!:rofl2:
Ja też jak wczoraj usłyszałam o Kamili,to coś mnie zatkało w środku...tak samo jak śmierć Agaty Mróz:-( [*]
wanilkakurcze,taki maluszek i już ma e.coli?! i co dalej,jakieś antybiotyki czy jak?Dużo zdrówka,ściskamy Was

A ja wracam oglądać dalej DR HOUSE,uwielbiam oglądać tego drania ghih

Dobrej nocki życzę:-)

wanilko sorki,że tak znowu piszę,ale dopiero zobaczyłam fotę Szymusia i widzę MAŁEGO FACETA W RAJTUZACH!!!:szok::-)Zajefajnie!!Mój Miki cały czas śmiga w rajtuzach i wyciera je w szybkim tempie w kroku,kurcze,taka siata we wszystkich,ze hej!!

Witam wieczorową porą. Jakoś jak jestem przez pół dnia sama w domu, to lepiej sobie wszystko organizuję :dry: Zakupy udane. Kupiliśmy Martynie "małą sprzątaczkę" w lidlu i prezent od zająca z głowy :rofl2:. W smyku promocja na ubranka, a tego mi nie brakuje. Chociaż Bartek wyrósł już z jednego kombinezonu, drugi lada moment, została mi tylko gruba kurteczka :sorry2: Poza tym nigdzie nie ma butelek lovi i kupiłam 250ml balonik i smoczki lovi. Chcę zacząć ściągać mleko i wprowadzić jeden posiłek z butli, chyba ten po jabłuszku. Bartek grymasi przy herbatkach więc lepiej zawczasu pokaże mu, że butla jest fajna.
Jutro przyjadą teściowie po Martynkę i zabiorą na weekend, a w poniedziałek przyjedzie siostrzenica.
Czarna jutro zrobimy fotki, chociaż jeszcze trzeba zamalować graffiti Martynki i dokleić border w jednym miejscu.
Anai szerokiej drogi i czekamy w kraju ;-):tak:
Dorota trzymaj się biedactwo.
Magdziunia ja też nie mogłam uwierzyć w informację o Kamili Skolimowskiej :-(
Kaka ja temat śmierci mam zupełnie nieprzepracowany i panika mnie ogarnia jak zaczynam o tym myśleć :-(
Wanilia ale chyba przegotowana nie szkodzi, bo się nie znam :confused:

reklama
hej Słonka...
dopiero mogę się odezwać

wstałyśmy późno, potem 2h spaceru, obiad i coś Marika marudziła, potem wpadła mama i kolezanka z synkiem (on bardziej się interesował Mariką niż ona nim, ale jest o miesiąc straszy), potem wrócił M. (w międzyczasie z mamą wykąpałyśmy Marikę), przyjechał mój tata i tak cały dzień minął

nie mogłam ululać mariki do snu, marudziła i zasnęła wreszcie o 21.00

co do pączków to wstyd się przyznać - wtrąbiłam 4!!!

Do góry