ale juz w 10 tyg tak mi wywalilo bebenek (90 w pasie) ze nie sposob nie zauwazyc
[...]
mala dieta wiec zero alkoholu"![]()
Co to za dieta, ze tak Ci bebenek wywalilo?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale juz w 10 tyg tak mi wywalilo bebenek (90 w pasie) ze nie sposob nie zauwazyc
[...]
mala dieta wiec zero alkoholu"![]()
Kroptusia jesli mozna wiedziec ile masz lat ze juz sie dorobilas takiej duzej cory
to 10 tydz od zapłodnienia czy od ostatniej miesiączki? bo strasznie duzy brzuchal
No i to byl moj problem z utzymaniem tajemnicy i w pracy i przy znajomych bo szybko sie pojawil, teraz, 3 tyg pozniej jest wiekszy i mowie wygladam jak 4-5 mcA to 10tydzien ciazy od dnia ostatniej miesiaczki
![]()
No i to byl moj problem z utzymaniem tajemnicy i w pracy i przy znajomych bo szybko sie pojawil, teraz, 3 tyg pozniej jest wiekszy i mowie wygladam jak 4-5 mcA to 10tydzien ciazy od dnia ostatniej miesiaczki
![]()
Sliczny brzuszeka w srodku chlopczyk czy dziewczynka?
![]()
Dzieki, kochany, cora codzien caluje, glaszcze i gada do niego "makaroniku spisz juz a jak nie to kolorowych snow" naslu****e itpNarazie 13 tydzien wiec niewiadomo jeszcze ale pare dni temu pierwsze ruchy odczulam cudowne, mam za soba juz jazde z cytomegalia (polecam zrobic przed ciaza razem z toxo bo ja przezylam gehenne w stresie bo IgG wyszedl mi pozytywny 107) a za tydz. usg genetyczne...Maluszek 5 cm poki co
![]()
Dzieki, kochany, cora codzien caluje, glaszcze i gada do niego "makaroniku spisz juz a jak nie to kolorowych snow" naslu****e itpNarazie 13 tydzien wiec niewiadomo jeszcze ale pare dni temu pierwsze ruchy odczulam cudowne, mam za soba juz jazde z cytomegalia (polecam zrobic przed ciaza razem z toxo bo ja przezylam gehenne w stresie bo IgG wyszedl mi pozytywny 107) a za tydz. usg genetyczne...Maluszek 5 cm poki co
![]()