reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Tez spiewa piosenki,opwiada wierszyki,uczy nazwy zwierzat i ich odlosow.Jest na kolkach i mozna ja ciagnac za sznureczek:tak::tak::tak:I placilam za nia 89zl

reklama
jestem i ja.największe i średnio juz dawno chrapią tylko mała lezy jeszcze.ale bawi sie pudełkiem od smoka:-)i narazie po cihu lezy w łóżeczku więc może spokojnie zasnie:-D

to u aleksi nieciekawa sytuacja,ale w koncu jakos sie pogodza.nie może byc tak że mąz i jego "mamusia" będa rzadzic a ona ma siedziec cicho,bo w końcu z kim on się żęnił?z nia czy ze swoja mamusia?alez mnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: takie podejscie.nie twierdze że mój p jest swiety,nieraz sie kłócilismy,ale jezeli to ja miałam racje to potrafił mi ja przyznac,no i nie był i nie jest slepo zapatrzony w swoja matkę i jej "mądrości":-)

reklama
Do góry