reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A jak tam kochane z waga stoicie?ja sie wzyłam ostatnio tydzien temu...i od czwartku biore linee.ciut jakby mnie mi sie jesc chciało,ale i tak słodkie chodzi za mna ale to pewnie na @ :crazy:

jesli chodzi o odchudzanie to stanęłąm z wagą,poleciało te 3kg i na razie nic :no: możw dlatego że zaczęłąm więcej podjadać ale może to i dobrze bo jak nagle tyle schudnę bo będę się głodzić a później muszę zacząć coś jeść to będzie efekt jo-jo i będzie jeszcze gorzej i cały mój wysiłek na marne.

Ja mam z natury ciemny blond,ale mialam juz chyba wszystkie kolory na glowie;-)Teraz tez zapuszczam włosy ale juz musze wycieniowac:tak::tak::tak:
Znalazlam to zdjecie jakby co na 17 str:-)
No wlasnie dziewczyny jak Wasza dieta:confused:Ja wlasnie musze cos zjesc i napic sie bo jakos strasznie mnie suszy:szok:

reklama
Do góry