reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ja nturalne włosy mam ciemno brązowe i jeżeli już farbuję to na czarno tak najbardziej lubie ;-)bo ja kocham czarny kolor i to bardzo lubie ubierać się na czarno no i kocham golfy ku rozpaczy mojego P :-D:-D:-D:-D:-D:-Dbo on to lubi zaglądać mi w deklod;-)

ja nturalne włosy mam ciemno brązowe i jeżeli już farbuję to na czarno tak najbardziej lubie ;-)bo ja kocham czarny kolor i to bardzo lubie ubierać się na czarno no i kocham golfy ku rozpaczy mojego P :-D:-D:-D:-D:-D:-Dbo on to lubi zaglądać mi w deklod;-)

zdązyłas napisac przede mna:-p
ja tez mam ciemnobrazowe,kiedys farbowłąm na czarno,żeby powaznije wygladac,teraz eksperymentuje.miałam nawet blond pasemka:-)lubie czerwienie ale nie wychodza mi jakbym chciała,a do fryzjera to za drogo.teraz mam chec na jakas oberzyne.w ogóle podoba mi sie bakłażan ale gorzej trafic.ja w ogóle ciągle lubie cos z włosami robic.chwilowo zapuszczam,ciekawe jak długo(najdłuzej zapuszczałam 3 lata i miałam prawie do pasa.ale musiałam sciac:crazy:).skoro nie obcinam to musze pofarbowac:-)

Malinka a co Ty tam porabiasz? P meczysz znowu?:-)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
mój P czyta angore jego mama też a ja alegro przegladałam a teraz już jestem:tak::tak::tak: a P pomeczyła bym dzisiaj bo nerwa jakiegoś od soboty od spotkania z moim exiem mam ale czuje że P się dzisiaj nie da wykorzystać:-):-):-):rofl2: on to po cichu liczy że lptopa zaraz z rąk wypuszcze i go przejmie dla siebie ale ja narazie nie mam zamiaru mu go oddać:rofl2:

reklama
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d
mój p czyta angore jego mama też a ja alegro przegladałam a teraz już jestem:tak::tak::tak: A p pomeczyła bym dzisiaj bo nerwa jakiegoś od soboty od spotkania z moim exiem mam ale czuje że p się dzisiaj nie da wykorzystać:-):-):-):rofl2: On to po cichu liczy że lptopa zaraz z rąk wypuszcze i go przejmie dla siebie ale ja narazie nie mam zamiaru mu go oddać:rofl2:

nie daj sie!!!!:-d

Do góry