reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Świetnie ze sie przydały :tak::tak::tak: miały pomóc i pomogły :tak::tak::tak: oj kochana boję sie ale zobaczymy co mi powie Pan doktorek :tak::tak::tak: teraz Ty kochana trzymaj za mnie kciuki :tak::tak::tak: i Wy dziewczynki też :tak::tak::tak:

Ja juz trzymam za Ciebie od zeszlego tygodnia jak testowalas
;-) A tak w ogole pamietasz to co pisala Kaprycha? :-D:-D:-D

reklama
hehe :-):-):-) widzę że za wszelką cenę chcesz mi poprawic humorek :tak::tak::tak: udało się :-D:-D:-D

No to sie ciesze :-D Ja sobie wlasnie czytam o szyjce macicy, moze warto byloby sie nauczyc ja badac :-D

M wczoraj powiedzial, ze mam dzisiaj posprzatac lazienke i przedpokoj (on wczoraj posprzatal reszte mieszkania), zeby mi sie chcialo tak jak mi sie nie chce :baffled:

No to sie ciesze :-D Ja sobie wlasnie czytam o szyjce macicy, moze warto byloby sie nauczyc ja badac :-D

M wczoraj powiedzial, ze mam dzisiaj posprzatac lazienke i przedpokoj (on wczoraj posprzatal reszte mieszkania), zeby mi sie chcialo tak jak mi sie nie chce :baffled:
poczytaj , poczytaj malenka :-):-):-) hehe dobre kotuś to sobie pomyśl że Ci się chce tak jak się nie chce hehe albo poproś ładnie mężusia :-D:-D:-D

poczytaj , poczytaj malenka :-):-):-) hehe dobre kotuś to sobie pomyśl że Ci się chce tak jak się nie chce hehe albo poproś ładnie mężusia :-D:-D:-D

A moze po prostu pojde do lozka jak uslysze, ze on wraca i bede udawac bardzo zaspana i zdziwiona, ze tak mnie zmoglo, potem zrobie sliczne oczka i wroce do lozia
:-D Ma szanse podzialac? :-D

reklama
Do góry