reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Zadzoniła wychowawczyni z przedszkola że Ksawek się posikał ,zebym przywiozła mu suchą bieliznę ,Ksawek mówił,że się bawił i nie czuł ,ze mu się chce az zobaczył i poczuł jak mu po na=ogach leci ,zesikał się prawie całkiem w spodnie ,chyba z przeziębienia ,bo ewidentnie go coś bierze w weeken niby ok ,był w domu ,a dzisiaj znowu katar i oczka zaczerwienione ,jutro już zostawie go w domu .Klaudia też się na ból gardła skarży ,podaję imoscillococcinum,ale to już chyba za póżno:rofl2: na to!!

u nas w przedszkolu panie kaza od razu na początku roku przyniesc jakies zapasowe ubranka na wszelki wypadek-zasikanie,zalanie obiadem itd:-)

reklama
Gargamella usnęła:rofl2:

Ja mam dzisiaj leżący dzień, coś mnie plecki bolą i brzuch, ciągnie, chyba sie rozrastam:baffled:

Dzisiaj o bym chyba nie tęskniła za rozrabiarą ;-) pewnie przez pierwsze 3 godziny :-D

hej anabuba :tak:a ja swoje dzieci tzn antka i julie wysłałam z babcią po adama do szkoły a ja zostałam co by ogarnąć mieszkanie i coś tyłka ruszyć nie moge:-D:-D:-D:-D:-D
anabuba znalazłaś to GARNKI Z DZIWKĄ popłakałam sie ze śmiechu:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
mama helenki no właśnie wiesz już czy u ciebie w brzuszku to lokator czy lokatorka????:rofl2:

ale mi sie nie chce.....
jak sklece 40stron?????????????a czasu bardzo mało:crazy::crazy::crazy:zeby pogoda była lepsza bo te chmury zle na mnie działają:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a do tego @ sie zbliza i P mnie wkurza....
wszytsko nie tak:baffled:

anabuba ja przed @ mogła bym jeść słodycze na okrągło i kłócić się z moim P też:-p:-p:-p:-p bo ja z natury nerwus jestem a przed @ to już wolą mi z drogi schodzić bo warcze:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Do góry