reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Klasztor odpuść, daj męskim niewiastom żyć w spokoju.
Co mogę doradzić to sen, mi pomógł. Oczywiście wszystkie tabletki bez recepty w aptece.
Na męczący kaszel pić ciepłe piwo, trochę zapiera dech i krztusi ale fajnie się odrywa po tym.
Nie pić miodu bo podrażnia.

Ogólnie najlepiej wypocić ale w twoim przypadku to raczej niemożliwe.
HAHAHA...........no wlasnie.........musze wyprobowac to piwo.....bo musze sie tej flegmy z ploc pozbyc jakos

Dziewczynki co ja mam zrobic... dzisiaj 31 dc, @ nadal nie ma, test wyszedl dzisiaj negatywny... boje sie, ze jesli to fasolka, ktora sie ukrywa, to i tak @ przyjdzie, bo mi sie w koncu poziom progesteronu obnizy (w koncu w niedziele wzielam ostatnia tabletke luteiny). Co ja mam zrobic? :baffled:

OLAPOLAP- ja to sie nie znam ale wydaje mi sie ze dziewczyny to by doradzily biec na betke i do lekarza chyba najlepsze rozwiazanie chociazby dla swietego spokoju zebys wiedziala na czym stoisz. betka pokaze czy w ciazy jestes a lekaz na pewno cos doradzi:-) I tak sie nie stresuj bo moze to z tego stresu ci sie spoznia;-):rofl2: DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM!!!! ja tu wpadam co jakis czas i czasem czytam ale tyle piszecie ze nie sposob zapamietac . Ja ogolnie mam taka pamiec bardzo kiepska ksiazke musze przeczytac 2 razy aby zapamietac a i tak po roku jak mnie ktos zapyta to tytul pamietam ale tresci nie az sie boje ze za pare lat zapomne jak mam na imie:-p:baffled:

Hm wyczytalam, ze stezenie HCG jest wystarczajaco wysokie zeby wykryl je test dopiero po uplywie 2 tygodni od owu, a u mnie jeszcze nie minely 2 tygodnie... Jejku moze to glupie tak sobie robic nadzieje... :baffled:

Dziewczynki co ja mam zrobic... dzisiaj 31 dc, @ nadal nie ma, test wyszedl dzisiaj negatywny... boje sie, ze jesli to fasolka, ktora sie ukrywa, to i tak @ przyjdzie, bo mi sie w koncu poziom progesteronu obnizy (w koncu w niedziele wzielam ostatnia tabletke luteiny). Co ja mam zrobic? :baffled:

to prawda co pisze wictoria - najlepsza jest beta. Od razu będziesz wiedziała co i jak. A temperatura?
mierzysz?

reklama
Witam Moje ślicznotki kochane :tak::tak::tak: ale mi się dziwnie spało, budziłam się czesto nawet ;-) ale nie jest źle :-D:-D:-D
Misiaku nie wkręcaj sobie do tej ślicznej główki niczego. Poczekajmy. Może się facet mylił (wątpię) może cię zwodzi umysł.
Śpij dobrze i daj znaka jutro.
Ja też wątpie ze sie mylił....narazie kotuś to ja czekam cierpliwie, wiem że nerwami niczego nie przyspieszę ;-)
Witajcie kobietki:-):-)

Julitko - Tak mi przykro z powodu tego torbiela. Przytulam mocno i mysle, ze trzeba byc dobrej mysli i nie zalamywac sie, nie wolno!!! Pamietaj:tak:
Wiem kochana ;-);-);-) bardzo mi pomagacie :-)
MATKOP DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CALA CHAŁUPA DYMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SPALILAM CZAJNIK!!!!!!!!!!!!!!! KU...WA JAK SMIERDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CALY CZRNY! SMRUD JAK CHOL...!caly czajnik wody a nawet kropeleczki niie zostalo...TAK BB MNIE WCIĄGNELO....
no i popatrz hehe jeszcze przez nas to musisz czajnik sobie kupić ;-)
Kochanie ja trzymam kciuki :-):-):-)

Do góry