reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
cześć nocne zmory :-D:-D:-D
Luna ale straszysz tymi opowieściami:szok::szok::szok: u mnie w domu ciągle coś stuka i puka a w łazience bardzo często ktoś chodzi, skrzypi podłoga w przedpokoju, czasem mam niezłego strachaale tłumaczę sobie że to moja prababcia i przecież krzywdy mi nie zrobi;-)

Jestem! :-)
Jeszcze nie w temacie, bo dopiero wpadłam do domu, ale widzę, że jeszcze nie uciekłyście, więc zaraz się wdrożę! ;-):-)

reklama
cześć nocne zmory :-D:-D:-D
Luna ale straszysz tymi opowieściami:szok::szok::szok: u mnie w domu ciągle coś stuka i puka a w łazience bardzo często ktoś chodzi, skrzypi podłoga w przedpokoju, czasem mam niezłego strachaale tłumaczę sobie że to moja prababcia i przecież krzywdy mi nie zrobi;-)

wez juz nic nie mów!ja sie staram o tym zapomniec a tu ooo....ciiiiiii

Do góry