reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
widocznie nie był taki fajny

ja swego czasu często brałam udział w różnych konkursach, trochę rzeczy wygrałam np.czapkę i szalik, tacę na ciastka, puszkę na przyprawy, jakieś kubki, jescze kilka drobiazgów ale najbardziej lubię zbierać kody albo jakieś kupony, skompletowałam sobie zestaw miseczek tupperweare albo talerze villeroy&bosch

PATRYSIU:-)No to czekamy na fotki tipsikow:tak::tak::tak:
Ja na razie robie sobie przerwe w tipsach bo moje paznokcie musza troche odpoczac:tak:
I tak co chwile mi sie lamia:no:

widocznie nie był taki fajny

ja swego czasu często brałam udział w różnych konkursach, trochę rzeczy wygrałam np.czapkę i szalik, tacę na ciastka, puszkę na przyprawy, jakieś kubki, jescze kilka drobiazgów ale najbardziej lubię zbierać kody albo jakieś kupony, skompletowałam sobie zestaw miseczek tupperweare albo talerze villeroy&bosch
sporo tego,ładna kolekcja :-)

reklama
A ja dostawałam jakieś nagrody za zbieranie kodów. Jak paliłam papierosy to zbierałam kody od LM i wtedy mi przysłali za te kody jakiegoś walkmana i latarkę i coś tam jeszcze. :happy:
Coś bardzo wolno mi dzisiaj net chodzi :-( zanim się strona otworzy to czekam i czekam, a z dodawaniem postów to normalnie :angry:

Do góry