reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no co chwile mi dochodza posty.... :sorry2:
nie nadazam...
a ze szybko czytam juz dosc poczytalam
co do wygranych - ja chyba nic nie wygralam...nie liczac konkursow umiejetnosciowych... :tak:
ale zeby mamonki to nic :dry:

reklama
ja tylko kiedys z Kubusia jakies prasowanki wygrałam tzn jak uzbierałam kody ale to w ramach nagrody pocieszenia:baffled:
a ja lubię takie konkursy z kodami, uzbierałam ostatnio 20kodów z tymbarku i dostałąm dla Misi reniferka, teraz wycinam punkty z serków hochland znów są miski tupperweare a ja mam fioła na punkcie tej firmy:baffled::baffled:

a ja lubię takie konkursy z kodami, uzbierałam ostatnio 20kodów z tymbarku i dostałąm dla Misi reniferka, teraz wycinam punkty z serków hochland znów są miski tupperweare a ja mam fioła na punkcie tej firmy:baffled::baffled:

to ja nie czytam opakowan,bo kupuje hochlandy i nic nie zbieram
kurcze głodna sie zrobiłam,ale musze byc twarda!!!!!!!
pozarłaby, chetnie czekolade:-)

Ja @ mam dostac 7 ale ostatnio wszystko mi sie tak pokrecilo z nerwow ze w sumie to nie wiem kiedy dostane:no:Ale poki co nie czuje sie na@ wiec jest oki;-)

reklama
Do góry