reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
hej dziewczyny :-)
nie wiem czy juz wiecie ale w tesco są promocje typu 3 w cenie 2 m.in. na kaszki, herbatki, i słoiczki dla dzieci :-) ja się wczoraj troszke zaopatrzyłam, chyba warto

My dziś wybywamy mały rekonesans zobaczyć na żywo z wózkami spacerowymi.
Może uda się kupić już coś.

Owocnego rekonesansu!

hej dziewczyny :-)
nie wiem czy juz wiecie ale w tesco są promocje typu 3 w cenie 2 m.in. na kaszki, herbatki, i słoiczki dla dzieci :-) ja się wczoraj troszke zaopatrzyłam, chyba warto

Dobrze wiedzieć, chociaż ja jeszcze nie używam.
Piszcie wogóle o promocjach!!!

A ja dziś odebralam z merlina Marice zabawkę Pana Gryzaka i już się suszy po praniu:
Sklep internetowy MARKO : zabawki rozwojowe , interaktywne , dla niemowląt i starszych dzieci

chciałam żeby miała do gryzienia, a tej firmy są fajne zabawki, mamy już Panią Szeleścik, którą Mari uwielbia Sklep internetowy MARKO : zabawki rozwojowe , interaktywne , dla niemowląt i starszych dzieci i buta Sklep internetowy MARKO : zabawki rozwojowe , interaktywne , dla niemowląt i starszych dzieci, ale on to na później, bo Niunia za mała

do kompletu brakuje nam tylko pana Metki Sklep internetowy MARKO : zabawki rozwojowe , interaktywne , dla niemowląt i starszych dzieci :-):-):-)

reklama
Do góry