• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Według mnie te lalki są okropne. Też mnie ciarki przechodzą :baffled:
Kate takie pieluchy, to jak znalazł na lato - gaciorków na to zakładać nie trzeba, a jak się dzidzia porządnie prezentuje. Może jeszcze będą.
A te przytulanki, też extra.
Anna to Ci mąż niespodziankę zrobił - miłe :tak:
A takie pieluszki majteczki w rossmanie są i chyba tesco też ma. Rzeczywiście wygodne dla starszaka, ale cena porażająca, bo coś koło złotówki za sztukę
Majeczka bardzo ładne krzesełko
Malena super zakupy
Lilunia prosta rzecz, a cieszy. Pamiętam jak Martyn trochę większa najbardziej lubiła bawić się butelkami po płynie do płukania. Nawet na spacer butelka z nami szła :sorry2:

reklama
Majeczka zaszalałaś. my za to kupiliśmy małemu koc termiczny, który powinno sie wozić w apteczce.podobne to jest do folii aluminiowej , błyszczy sie i szeleszczy, nie rwie a więc same pozytywy.Wyczytałam w jakiejś książce że dzieci uwielbiaja sie tym bawić. no i zgadza się. Mały szaleje. A oczy latają mu na wszystkie strony.Szok. 11,50 a tyle radości :-)
W życiu bym na to nie wpadła :szok::-):-D

Dorotko - śliczny wózio! :tak:

A ja dziś odebralam z merlina Marice zabawkę Pana Gryzaka i już się suszy po praniu:
Sklep internetowy MARKO : zabawki rozwojowe , interaktywne , dla niemowląt i starszych dzieci

chciałam żeby miała do gryzienia, a tej firmy są fajne zabawki, mamy już Panią Szeleścik, którą Mari uwielbia Sklep internetowy MARKO : zabawki rozwojowe , interaktywne , dla niemowląt i starszych dzieci i buta Sklep internetowy MARKO : zabawki rozwojowe , interaktywne , dla niemowląt i starszych dzieci, ale on to na później, bo Niunia za mała

do kompletu brakuje nam tylko pana Metki Sklep internetowy MARKO : zabawki rozwojowe , interaktywne , dla niemowląt i starszych dzieci :-):-):-)

Fajowe zabaweczki :tak::-)
No, no :-). Zakupy rewelacja :-):tak:!
My ostatnio kupujemy tylko zabaweczki z tiny love..(bardzo fajna firma :tak:):-) Zaczęło się od TINY LOVE Zawieszka DZIEŃ I NOC dwustronna SklWwa (546830789) - Aukcje internetowe Allegro

Matko - gapa ze mnie jak 102 :wściekła/y:.
Miałam wstawić zdjęcie w chuście i całkowicie o tym zapomniałam..:sorry2: Postaram się to jutro zrobić..;-)

Jak to mówia skleroza nie boli, ale też choroba :-D

Ostatnia edycja:
Malenka to nas też tak traktują, tylko dużymi pluszakami:tak: Jak ja się z tym całym zoo będę przeprowadzać:szok: Gryzaki przynajmniej mało miejsca zajmują;-)
Może podeślemy linka jakimś babciom i dziadkom - niech pomyślą nad Panem Metka dla naszych pociech:-)

Kate a pszczółka odlotowa. U nas pszczółki robią furorę na pieluszkach więc może i zabawka by się przyjęła?

Chyba zamówię Szymkowi tego pana Metka :-) skoro tak poleciacie... mało ma tego typu zabawek.. jedną gąsieniczkę z szeleszczącymi elementami i dzwoniącą, a takl to zwykłe grzechotki...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry