• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

MALENA zakupowy szał! wszystko fajniutkie, chyba też sobie takie pianinko zamówię, bo Marika się bawiła podobnym na rehabilitacji i szalała

reklama
A ja dziś odebralam z merlina Marice zabawkę Pana Gryzaka i już się suszy po praniu:
Sklep internetowy MARKO : zabawki rozwojowe , interaktywne , dla niemowląt i starszych dzieci

chciałam żeby miała do gryzienia, a tej firmy są fajne zabawki, mamy już Panią Szeleścik, którą Mari uwielbia Sklep internetowy MARKO : zabawki rozwojowe , interaktywne , dla niemowląt i starszych dzieci i buta Sklep internetowy MARKO : zabawki rozwojowe , interaktywne , dla niemowląt i starszych dzieci, ale on to na później, bo Niunia za mała

do kompletu brakuje nam tylko pana Metki Sklep internetowy MARKO : zabawki rozwojowe , interaktywne , dla niemowląt i starszych dzieci :-):-):-)

Tak patrzę na te zabaweczi i super są:-D. Tylko drogie troszkę jak dla mnie...:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry