Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A ja dziś odebralam z merlina Marice zabawkę Pana Gryzaka i już się suszy po praniu:
Sklep internetowy MARKO : zabawki rozwojowe , interaktywne , dla niemowląt i starszych dzieci
chciałam żeby miała do gryzienia, a tej firmy są fajne zabawki, mamy już Panią Szeleścik, którą Mari uwielbia Sklep internetowy MARKO : zabawki rozwojowe , interaktywne , dla niemowląt i starszych dzieci i buta Sklep internetowy MARKO : zabawki rozwojowe , interaktywne , dla niemowląt i starszych dzieci, ale on to na później, bo Niunia za mała
do kompletu brakuje nam tylko pana Metki Sklep internetowy MARKO : zabawki rozwojowe , interaktywne , dla niemowląt i starszych dzieci :-):-):-)
. Tylko drogie troszkę jak dla mnie...:-(Tak patrzę na te zabaweczi i super są. Tylko drogie troszkę jak dla mnie...:-(

Dziewczyny fajne zakupy.
Kate ten pan Metka jest uwielbiany przez dzieci![]()