agusia0611
Fanka BB :)
Mój Kuba kiedyś spytał: "Jak to jest, że w ścianie jest prąd?"
Wyjaśniliśmy mu pobieżnie, bo co tłumaczyć niespełna trzylatkowi. Najważniejsze, że zapamiętał, żeby prądu nie dotykać bo może kopnąć.
W ubiegły weekend tłumaczył swojemu wójkowi, że prąd kopie "o tak!" i tkiego kopniaka szwagrowi sprzedał w piszczel, ze aż na podłogę chłop padł!
Wyjaśniliśmy mu pobieżnie, bo co tłumaczyć niespełna trzylatkowi. Najważniejsze, że zapamiętał, żeby prądu nie dotykać bo może kopnąć.
W ubiegły weekend tłumaczył swojemu wójkowi, że prąd kopie "o tak!" i tkiego kopniaka szwagrowi sprzedał w piszczel, ze aż na podłogę chłop padł!
Ania(13lat)bardzo chce mieć siostrę,a Kamil(8lat)brata i ostatnio stwierdzili że najlepiej by było ,aby urodziły się bliżniaki
.Naszczęście w8 tygodniu miałam sprawdzające usg i wiem że to 1 dzidzia
.Teraz akcja jaka to będzie płeć minęła a zaczęła się kłótnia jakie imię chcą dla dzidziusia.Jednym słowem idzie z nimi oszaleć.
Strasznie nie moga się doczekać.Jestem tylko ciekawa co będzie gdy jednemu się spełni co chciał jak drugie zareaguje
.Razem z mężem nie spodziewaliśmy się takiego toku wydarzeń z naszymi pociechami:-)opiekunami;-)